Залата разполага с 600² метра Speed Ball терен, уютна зона за зрители и изчакване, съблекалня, безжичен интернет, аудио-видео кът и безплатен паркинг. Отправете предизвикателство към Вашата компания или конкуренция и премерете сили на игралното поле.

Какво е пейнтбол?

Пейнтбол е отборна игра тип криеница и превземи флага. Всеки играч е въоръжен с маркер, който стреля със специално разработени за целта топчета, пълни с боя. Целта на играта е да маркирате противници, докато се опитвате да превземете вражеския флаг. Пейнтболът е считан за един от най-вълнуващите и покачващи адреналина спорт. Той се практикува от всякакъв тип хора. Жени и мъже, млади и стари могат да се състезават заедно. Физиката и силата на състезателите не са по-важни от интелигентността и решителността за успех, тъй като пейнтболът е преди всичко тактическа и отборна игра.

С какво да съм облечен?

Вие ще тичате, скачате, залягате и дори пълзите, ако се наложи. Заради това е препоръчително да носите удобни стари дрехи, за които няма да се притеснявате, че ще се изцапат. Камуфлаж, стар анцуг и подобни са най-подходящият избор. Дрехите трябва да покриват цялото тяло. Препоръчително е да не са в изкрящи цветове, за да може да не се виждате лесно, докато се опитвате да елиминирате Вашите противници. Удобни туристически, спортни обувки или кецове са препоръчителни. Добра идея е и носенето на ръкавици за предпазване на ръцете. Ако желаете, предлагаме безплатно протектор за гърди и тяло.
Прочети още
Най-нови оферти от Пейнтбол Пловдив – Зала Тракия:
-50% 50% отстъпка за отборна игра на пейнтбол
50% отстъпка за отборна игра на пейнтбол
Цена: 36лв
72лв
·Грабнати ваучери30 · Грабомани закупили офертата22 · Преглеждания на офертата7984
Дата на стартиране на офертата25.10.2010г · Офертата се е промотирала 2 дни2