Търговски обекти в София

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
3632 търговски обекти 150018 оценки от клиенти 153183 ревюта от клиенти
Обекти в София

Категории

Последни отзиви от клиентивиж всички ››
По препоръка на приятел отидох при Мартин с болки в долната част на гърба. След мануална терапия и игли болките спряха. Отделно по време на терапията ми помогна и с проблема с прекомерно изпотяване (което смятах за нормално). Не вярвах че това може да се промени, но не бях прав. Препоръчвам на всеки
Отидох при терапевта със силни болки във врата,кръста и гърба,иридиращи към крайниците и обилно нощно изпотяване.След направена диагностика,беше ми проведена специализирана терапия включваща лечебен масаж,игли,мануална терапия.Спаси ме от болките.Благодаря ти Марти,от сърце за ефективното лечение!
Искам да споделя впечатленията си от закупения ваучер за масаж. Закупих ваучера и очаквах един от онези масажи, с които обикновенно бях свикнала по масажните студиа и спа центровете, но останах изключително очарована от професионалното отношение на физиотерапевта Мартин, който след преглед и оценка
Janet 5
Впечатлена съм от прецизната диагноза, професионален подход с комбинация от различни техники. Резултата е много добър, мога само да препоръчам.
Мартин е изключително внимателен и подхожда индивидуално към всеки. Има познания и умения и аз съм много доволна от лечебните масажи, които ми е правил. Със серия от 10 масажа преодолях дългогодишна болка в кръста. Показа ми и комплекс упражнения за укрепване на проблемните зони. Препоръчвам горещо!
Подарих ваучер за рождения ден на съпруга ми, който от месеци се оплаква от болки в кръста и коленете. След пет процедури, комбинация от масаж, акупунктура и лечебна гимнастика, той се чувства много по-добре. Благодарим на Мартин за професионалната и компетентна помощ!
Отидох с проблеми на врата,гърба и кръста от двустранни парамедианни и ляв рецесуален дискови пролабси,протузии и двустранни диск-остеофитни комплекси на сегментите.Движех се трудно.Проведе ми терапия с масаж,иглотерапия,вендузи,лазертерапия,упражнения и др. Отличен професионалист! Живея отново!
Galia 5
Направих 6 антицелулитни процедури с видим ефект. Подходът бе индивидуален и съчетан с хранителни и двигателни съвети. Сега продължавам с акупунктура, защото Мартин е отличен терапевт, а желанието му да помогне по най-добрия начин е забележително.
Много съм доволна от обслужването! Благодарение на тях успях да изненадам любим човек! Отзивите за Френска селска торта са превъзходни! Благодаря!
Тортата беше вкусна. Доставката беше навреме. Доволна съм от избора на сладкарница.