Категории

Виж 1223 промоционални оферти за Туризъм в Пловдив »
Зареждане
Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Много добре организирано, от страна на екскурзоводът Виолета! Шофьорите са много отзивчиви и професионални. Бих препоръчал Амадеус на всички.
Много добра организация - хотела беше приличен, шофьорите и екскурзоводско - много учтиви и отзивчиви. Като цяло всичко беше изпълнено много коректно и успяхме да се насладим на една прекрасна екскурзия. Определено бихме ползвали по пак услугите на фирмата.
Polina
5
Много са точни, мисля че може да им добавите още една звездичка.
Посещавам сравнително често заведението, но отскоро отказват маркирането на клубната карта, защото вече не работели с Грабо.
Екскурзията беше страхотна, персоналът много любезен и в бъдеще бих използвала услугите им!!!
Днес си ползвах грабо картата, сметката ми беше около 13 лв. и нещо и ми върнаха в карта 1,33 лв. Изключително съм доволен от обслужването. Весели празници.
Най-хубавата екскурзия, на която съм бил.
За сега - професионално.Групата ни пътува много.С Амадеус 7 ще пътуваме за първи път.Надяваме се след екскурзията да бъдем въодушевени и отново да ги потърсим.
Екскурзията до Виена беше много хубава. Хотел Ибис беше на ниво. За малко време видяхме много! Екскурзоводката на нашия автобус беше симпатична, но не беше компетентна и нищо не обясняваше. Очакванията ми бяха по-други. Шофьорът беше казал, че в автобуса има хим. тоалетна, но го мързяло да я зареди.
Искам да изразя мнение, че Бюро по туризъм ПЪЛДИН са мошеници - взеха ни парите и се покриха! Много ми е любопитно хората които са ходили на екскурзия как са доволни от тези обирджий, фирмата има сериозен финансов проблем!!!
За 3183 дни публикувахме 155415 оферти, които се разграбиха
6 917 967 пъти, спестявайки 141 694 83276 лв на 587 859 грабомани!