Категории

Виж 1159 промоционални оферти за Туризъм във Варна »
Зареждане
Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Прекрасна екскурзия, прекрасн екскурзовод и организация! За трети път пътувам до Одрин, тази екскурзия беше най-добрата. Препоръчвам компанията с две ръце!
Еднодневна екскурзия до Букурещ на 20.04.2019. Адмирации за екипа: шофьора Кирил и екскурзовода Божидар. Времето,беседите,пътуването ... всичко беше прекрасно!
Страхотно отношение, отличен екип. Едно голямо Благодаря и то най-вече на екскурзоводката АНИ !!!
White
2
Като цяло средна работа, бяхме настанени в хотела след 20 часа защото шофьора много време търси хотела. На едно от местата за пазаруване слязохме на точка А, а потеглхме от точка Б, без никой да ни уведоми за това предварително - загубана на време повече от 30 мин под дъжда и други подобни неща !
Професионалисти, перфектна организация! Благодаря на екскурзоводката Ани- всеотдайна и Делфис- транспорт / от VIP-a / :)
straxotna ekskurzovodka.Hubava organizacia :)
Специални благодарности на екскурзовода Кирил и шофьора Мишо за приятната екскурзия " Празник на сланината и греяната ракия"' в Априлци.
polina
5
Всичко беше добре организирано.Останахме очаровани от екскурзовода Лили Ганчева и шофьора Кирил.☺
Gali
5
Безпроблемно и приятно пътуване с фирма "Нирамар травел". Еднодневната екскурзия до Одрин на 02.03.2019 беше чудесна. Екскурзоводът Светломир беше много любезен и много отзивчив. Почакахме повечко на граница, но това не може да се предвиди.
За 3182 дни публикувахме 155374 оферти, които се разграбиха
6 917 162 пъти, спестявайки 141 684 08136 лв на 587 814 грабомани!