Търговски обекти във Варна

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
2348 търговски обекти 137531 оценки от клиенти 140847 ревюта от клиенти
Обекти във Варна

Категории

Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Страхотно преживяване! Всичко беше организирано отлично! Адмирации за екскурзоводката Румяна - през цялото време ни разказваше за забележителностите, които посещавахме и покрай които минавахме! Страхотен гид!
Прекрасна разходка.
Искра екскурзовод , прекрасна,внимателна,забавна.
Антон шофьор ,много внимателен,точен професионалист.
Чудесна екскурзия. Свещени места от античността и средновековието, които като обиколи и види човек ще си даде сметка, колко малко материални и колко много духовни сили са ни нужни, за да ни има и за да ни бъде.
Много добре организирана екскурзия. Комфортно пътуване и чудесен екскурзовод.
Gali 5
Чудесна екскурзия до Букурещ. Екскурзоводката Зоя беше много внимателна и подробно обясняваше всичко.
Много приятна разходка по Южното Черноморие, добра организация на екскурзията, препоръчвам на всички желаещи да се измъкнат поне за ден от ежедневието си.
Голямо бързане! Нервен шофьор! Екскурзоводката не ни заведе където трябва. Не намерихме арката в Тюленово, на Яйлата не ни показа какво трябва да гледаме, не намерихме винарната, пещерите, в Балчик претупано набързо, 15 лева вход платихме, а бързахме и не успяхме всичко да разгледаме. На Камен Бряг не знаеше къде е огънчето.
Прекрасни места за разходка по северното Черноморие. Коректна фирма, удобен автобус и много добро екскурзоводско обслужване.