Търговски обекти в Пловдив

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
2182 търговски обекти 131553 оценки от клиенти 135845 ревюта от клиенти
Обекти в Пловдив

Категории

Виж 5 промоционални оферти за Други в Пловдив »
Зареждане
Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Не бих препоръчала услугите на тези момчета. Преди да си занеса лаптопа за профилактика четох ревютата за тази фирма и съжалявам ,че не се доверих на негативните оценки. Изключително непрофесионално отношение и не се дава коректна и ясна информация . Загубиха завинаги клиент.
Mining Expert BG Пловдив
Прекрасни снимки , прекрасно обслужване .
Точни и коректни, добро вътрешно почистване и външно измиване! Единственото неприятно усещане беше от това, че когато вдигнах капака на багажника, стояха непочистени насъбрани листа от дървета.
Speed Team Пловдив
Sabina 1
Пълен леш са да,след като чаках 40 мин да измият 1 кола и толкова за моята, пак не беше изчистена и след като викнаха "момченцето ",което я обслужва да му кажа ,че не е ок ,той вика ми няма как ,това е ? Wtf моля 😒.... Направо ....аз бих си я изчистила 100 пъти по-добре и по-бързо .Много ги мързи ,
Speed Team Пловдив
Доволен съм от услугата на автомивката!
Speed Team Пловдив
Бях обслужен бързо и качествено от любезен и атрактивен служител с неустановена сексуална ориентация и ме покани да ги посетя отново.
Speed Team Пловдив
Lidiq 1
Качеството на снимките е под всякаква критика! Всичките са с червен отенък. На обикновен принтер да ги бях принтирала,по-добри цветове щяха да излязат. Съжалявам,че се доверих на тази глупост за 120 снимки👎
Mining Expert BG Пловдив
Не съм много доволна този път от прането на килимите.Освен това доплатих към ваучера не малка сума,при положение че не надвишавах 30 кг.А да не говорим,че дамата по телефона е нелюбезна и не ми беше отразила ваучера.
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:00ч)