Категории

Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Manita
3
Досадна екскурзоводка с непрофесионален подход.
Ана Травел Пловдив
Ползвах услугите на 13-ти юли и останах разочарована от организацията по местата в автобуса. Закупих три ваучера и изрично писах мейл в който казвам, че искам да бъдем или една зад друга или една до друга т.е. на един ред. Те ми отговориха, че ние и без това така сме били записани. Е да, ама не. Бяхме една през друга, което ме навежда на мисълта, че е имало клиенти с приоритет!!! Много жалко!
Ана Травел Пловдив
Страхотни
Ана Травел Пловдив
Неподходящ екскурзовод- бързаше да претупа показването на забележителностите , нямахме местен екскурзовод в Дубровник, загуби личната карта на един от пътуващите пътници. Наемайте по -млади и ентусиазирани хора.За приятното прекарване на една екскурзия от голямо значение е ролята на екскурзовода. По отношение на хотел , храна , шофъори нямам забележка.
Ана Травел Пловдив
Пътувахме на 04.05.19 и прекарахме един прекрасен ден. Всичко беше добре организирано. Благодаря на екскурзоводката Алекс и шофьора на автобуса, който беше невероятен професионалист.
Ана Травел Пловдив
След процедурата в колата мирешеше в първите минути на болница, но бързо отшумя, а пък вече съм спокоен, че климатичната система и вентилацията са дезинфектирани! :-) Отделно обслужването беше на добро ниво и при необходимост бих ползвал услугите на сервиза.
За пореден път много качествено и прецизно си свършиха работата по почистването на автомобила.Горещо препоръчвам
Marin
5
Много добра организация на екскурзията за Карнавала в Ксанти. Ще ползвам услугите ви отново!
Ана Травел Пловдив
Много сме доволни.Благодарим на Алекс -професионален и човешки подход.
Ана Травел Пловдив
biser
5
Браво
Ана Травел Пловдив
За 3275 дни публикувахме 163951 оферти, които се разграбиха
7 176 681 пъти, спестявайки 144 717 66429 лв на 605 350 грабомани!