Търговски обекти в Девин

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
18 търговски обекти 1780 оценки от клиенти 1857 ревюта от клиенти
Обекти в Девин
Зареждане
Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Ani 5
Разкошна почивка.
Хотелът разполага с огромна база за релакс и възстановяване. Разкошна минерална вода. Тръгнахме си спокойни, отпочинали и омекнали.
Предполагам, че лятото е красиво и зелено отвън.
Valya 4
Забележки:
1. Не пишете, че има WI FI , защото няма. Ако човек реши да почива при вас, а и иска да ползва безплатна интернет връзка за работа.НЯМА.
2.Най-пълната рецепционистка с червена коса се държеше безобразно с клиентите си, като с нейни приятели бяха в джакузито, и най- нахално ни изгониха с арогантното си поведение.
3.Малки джакузита за голям капацитет от хора.
Похвали: Хубав и чист хотел. Благодарим, че ни дадохте студио, което беше удобно. Вече сме препоръчали Вашият хотел на прияте
Много добра обстановка за България, но има какво да се желае. Мислим че:
За 5* клас на хотел сетменю не е опция.
Силно нежелателно е храна да е полуфабрикат или замръзена.
Хотела беше перфектно отоплен. Персонала беше на усмихнат и вежлив, а сервирането на ТОП ниво
Хотелът и персонала бяха на ниво! Определено заслужава звездата за спа хотел, която беше оставена на рецепцията! Персоналът беше много отзивчив и любезен. Спато може да е малко, но е много чисто и добре поддържано.
Не се лъжете да ходите, бил е 5 звезди преди 100 години! Ужасна храна - за закуска варени кренвирши и домати от предишната вечер. Ледено студен басейн, няма никакво отопление в хотела, сауната се чупи през 1 час и не нагрява. Освен че беше студено навсякъде, беше и мръсно. Камериерките нахлуват в стаята без да почукат, има даже правилник да не пускаш климатика и собствен сешоар. Спасителя изглеждаше сякаш е пробвал 10 вида наркотици, а лампите в спа-то се гасят още в 5 следобяд. Ужасна хигиена.
Ужасно приключение в този хотел.На покрива има антени на мобилен оператор и аз и семейството ми се почувствах ме зле от облъчването им.В басейните доста мръсно,спасителя си спи на масичката.Тавана над джакузито падна върху хората вътре. Водата студена. НЕ ХОДЕТЕ В ТОЗИ ХОТЕЛ!
Супер атмосфера, кухнята е много добра, а персоналът много усмихнат и любезен.
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)