Търговски обекти в Девин

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
15 търговски обекти 1431 оценки от клиенти 1439 ревюта от клиенти
Обекти в Девин
Зареждане
Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Определено бихме посетили отново, макар че има амортизирани неща в хотела, за които трябва да помислят, като например: климатиците са стари и почти не спахме от запушени носове.
Храната е добра, но не петзвездна, спато е разделено на 2 етажа, но е топло и приятно.
Хотела е добър като замисъл, но не е отоплен хубаво.коридорите са ледени ,басейна е само 30 градуса ,а въздуха в спато 22.джакузито и то е тудено. Не бих посетила отново през зимата.
Всичко беше наред, с изключение на това, че в хотела, както и СПА зоната беше студено.
Хотелът беше добър, но в стаите беше студено.
Приятен хотел, любезни хора. Препоръчвам сауната, както и посещение на Струилица.
Единствената ми забележка е към сладникавата музика в ресторанта.
Отлично обслужване и съдействие от персонала. Личи старание и желание за развитие на хотела. Пожелавам успех на новия екип за да го "поотупат" от старото и вървят напред.
Ако оправят джакузито, ще го посетим отново.
Приятен хотел, чист и уютен. Храната също беше вкусна. Джакузито не работеше, другите СПА съоражения бяха с предварително записване. Разходката с джипа едвам я "извоювахме" - след като от хотела ни дадоха контакти на мъжа, който извършва разходката, той отказа, защото времето било лошо ( за справка, времето беше чудесно, имаше още 10 джипа, които организираха разходки). След разговори с хотелиерите все пак се качихме до Орлово око, без да плащаме на друг превозвач, но ни струваше доста нерви.
3
Ниво около 2-3 звезди ако няма минерална вода ще затворят на момента
2
Kато цяло хотелът има вид. В детайли обаче...асансьорът 1-4 етаж в крилото не работеше точно по празниците. Помолих за нисък етаж , че съм с дете в заявката, бяхме настанени на 6 етаж в крилото в дъното...Масите на закуска не се почистваха навреме, вилици , лъжици незаредени, оливиерници - също. От 6 етаж до басейна с дете ...разбирате ли , че щях до аквапарка да отида по-бързо. За 5* абсурд да се говори. Водата в джакузито почти студена, в големия басейн-хладка. Повече -няма да дойдем.
За 3423 дни публикувахме 176 532 оферти, които се разграбиха
7 501 390 пъти, спестявайки 149 257 319 лв на 626 783 грабомани!