Отзиви от клиенти за Хотел Орфей*****:
Всички оферти
Valya 4
Забележки:
1. Не пишете, че има WI FI , защото няма. Ако човек реши да почива при вас, а и иска да ползва безплатна интернет връзка за работа.НЯМА.
2.Най-пълната рецепционистка с червена коса се държеше безобразно с клиентите си, като с нейни приятели бяха в джакузито, и най- нахално ни изгониха с арогантното си поведение.
3.Малки джакузита за голям капацитет от хора.
Похвали: Хубав и чист хотел. Благодарим, че ни дадохте студио, което беше удобно. Вече сме препоръчали Вашият хотел на прияте
Не се лъжете да ходите, бил е 5 звезди преди 100 години! Ужасна храна - за закуска варени кренвирши и домати от предишната вечер. Ледено студен басейн, няма никакво отопление в хотела, сауната се чупи през 1 час и не нагрява. Освен че беше студено навсякъде, беше и мръсно. Камериерките нахлуват в стаята без да почукат, има даже правилник да не пускаш климатика и собствен сешоар. Спасителя изглеждаше сякаш е пробвал 10 вида наркотици, а лампите в спа-то се гасят още в 5 следобяд. Ужасна хигиена.
Няма интернет в стаите.
Студени общи части.
veni 4
Не отговаря на 5 звезден хотел, но спа процедурите са уникални. Браво на рехабилитаторите. Кухнята има какво да се желае.
За съжаление не видях нищо петзвездно, всичко е силно амортизирано, основния ресторант е заприличал на столова, в общите части липсва осветление, на 10 лампи, светят 3, стаите във високата част са зле, комплекс с потенциал, който е занемарен. Персонала са отзивчиви и добронамерени. Като обобщение - не сме доволни.
Стаите в страничното крило не отговарят на звездите, особено баните - не са ремонтирани отдавна. Закуската е еднообразна и не особено качествена. Басейнът и спа сектора са добри. Като цяло бих дала 3 звезди на хотела и за цената на нощувка със закуска мисля че може да се намали според качеството.
Не отговаря и на 4 звезди дори. Мръсно, пренаселено. Басейнът е тип градски - влизат всякакви хора, не само гости на хотела счупени шезлонги, баните също мръсни.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)