Отзиви от клиенти за Хотел Орфей*****:
Всички оферти
Прекрасна почивка ,условия и отношение!
Много любезен и отзивчив персонал, голямо и чисто Спа, няма голямо разнообразие от към храната.
Басейна е малък за капацитета на хотела. Хигиената в басейна е леко занижена. Храната е вкусна, персобнала - любезен. Хотелските стаи са чисти и просторни.
Atanas 5
Много прилично, за цената която сме платили! Мисля че ще им гостуваме отново!
Хотелът е много добър. Ресторантът е страхотен, а персонала е отзивчив и усмихнат. Направи ми лошо впечатление, че от тоалетното казанче течеше и за 3 дни банята не беше и за 3 часа суха. За стая 210 става въпрос. Останалото е на ниво. Парната баня не работи от доста време и може би е редно да й се обърне внимание. Освен това единия инфрачервен панел на инфрачервената сауна също не работи. Това е моята градивна критика. Въпреки всички тези неща, почивката мина добре и сигурно ще повторим.
Стаята беше чиста но с миризма идваща от банята която не се премахна в продължение на 2 дневния престой, персонала любезен и отзивчив, от стаите до басейна по коридорите беше студено съответно не е много приятно когато си по халат и мокър. В самия басейн водата беше не много топла а в помещението на басейна си беше хладно когато излизаш мокър от басейна не се усеща комфортно. Храната нормална като навсякъде прави впечатление че имаха мед от пита който беше вкусен
Покажи още ревюта