Категории

Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Провериха автокклиматика,доляха фреон срещу заплащане-всичко беше нормално.
Крайно недоволни от отношението и некомпетентността на служителите, както и от извършената услуга за компютърна диагностика на автомобил, плюс пълен преглед!
Vlado
5
Перфектно обслужване
Svilen
5
Страхотно обслужване от приемчика в сервиза . Доволен съм от всичко .
martin
5
MNOGO DOBRO OBSLUJVANE DOVOLEN SAM OT PERSONALA
Останах доволен ! Бяха вежливи и ми обясниха предварително всичко, което ме интересуваше ! Докато си хапвате в Мола, колата ви ще бъде готова за "нула време" ! Догодина пак при тях, за смяна на масло.
Pavel
5
Бързо и добре свършено обслужване на климатика - всичко е обяснено на клиента - колко фреон липсва, колко се допълва. Много вежливи служители.
Извършването на услугата не е явно! Автомобилът се затваря в клетка, до която не бях допусната и след това ти се обяснява от служителя какво е извършено... Цените на предлаганите услуги са високи спрямо конкурентния пазар.
plamen
1
Некадърен и не квалифициран персонал, ползвах услугата за профилакти на климатика, отидох с работещ компресор и си тръгнах с блокирал, много съм разочарован никога няма да стъпя там за каквато и да било
Никога повече няма да посетя този сервиз.С услугата към ваучера се справиха добре,но по автомобила се наложи и друга работа. То не бе мотане, не бе чудо, а накрая започнаха и да се учат на автомобила, като ме питаха един детайл от него можело ли да го разглобят, за да видят как функционира. Абсурд!
За 3272 дни публикувахме 163689 оферти, които се разграбиха
7 167 401 пъти, спестявайки 144 606 67853 лв на 604 674 грабомани!