Категории

Виж 8 промоционални оферти за Други в София »
Зареждане
Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Отлично качество на снимките и любезниа служителка.
milena
5
Снимките са хубави, стават много бързо. Доволна съм. В сайта има опция да регулират светлината и контраста на снимките, на които е необходимо. Препоръчвам тази опция, защото някои снимки са доста тъмни, въпреки, че на дисплея вкъщи изглеждат добре.
milena
3
Много са бързи, любезни, снимките станаха още същия ден. Цветовете на снимките са добри, отпечатани са върху картон. От принтера остават леко видими линии по цялата дължина на снимката.
ChashiBG София
МНОГО СЪМ ДОВОЛНА ОТ ИЗРАБОТКАТА И ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ПОРЪЧКАТА.
Снимките са хубави. Но голяма изненада беше отсъствие на офиса във Велико Търново. За дълго ли е така?
Изключително некомпетентно обслужване!!! Закупих ваучери за 3 албума, на 7.06 изпратих всички снимки, номерирани по номера. След като минаха 14-те дни, обещани от фирмата започнах да звъня и да търся албумите. До днес, благодарение на фирмата изпълняваща услугата и Лео експрес, албуми все още нямам
Jio
1
Фотото в Бургас си работи когато си иска, следователно ви карат да изпратите снимките си по имейл,за да ви ги принтират, за което ще платите и доставка на куриер... Автоматично валчерът ви от примерно 10 лв става 15 с доставката ... Редно е след като не могат да ви обслужат на място да си поемат д
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО некоректни! Фотогоблена беше направен набързо, без изобщо да се вижда снимката. След многократни опити да се свържа с някой от персонала, за да си оправят гоблена, и прехвърляне от служител на служител, резултатът беше 50 лв на вятъра и голямо разочарование.
Закупих ваучер от Вас, но не мога да се ригистрирам онлайн, за да изпратя снимките. Знаете ли какво се случва
Sasho
5
Доволен съм. Всичко беше точно изпълнено.
За 3237 дни публикувахме 160672 оферти, които се разграбиха
7 065 815 пъти, спестявайки 143 412 91798 лв на 597 203 грабомани!