Отзиви от клиенти за MVP Studio:
Всички оферти
Днес получих магнитите, много са хубави. Единствено ме подразни, че се забавиха повече от това време, което казаха.
За качеството на снимките давам оценка 4. По повод самото заснемане, не мисля че фотографката има кой знае какъв подход към децата и идеи. Не видях кой знае какво отношение и предразполагане на детето - оценка 2. По повод получаване на снимките, некоректно отношение и забавяне - оценка 1.
Подарих на внучката си ваучер за рождения и ден-семейна фотосесия. Скоро получих и снимките. Меко козано, аз бях разочарована. Акцента бе не върху детето а върху обстановката. Исках снимки на внучето си а получих идеи за пролетен интериор. Разочарована съм.
Прекрасно обслужване! Впечатлени сме!
Много мило и търпеливо отношение на момичето към нас и детето. Снимките станаха бързо - за два дена. Останахме доволни.
Момичето наистина много се постара и това се вижда от снимките.
Аз не очаквах да са толкова добри, имайки предвид, че дъщерите ми по случай първия си рожден ден бяха станали с нагласа да опищят всичко и всички :)
Ако очаквате крила, звездички и силна обработка на снимките, то това не е вашият вауч
Поръчката малко се забави ,не знам в кой беше проблема-във фирмата или в Еконт но все пак я получих и беше направена добре.
Хубави снимки и добро отнощение!
Много любезна дама, наистина както пише в други коментари се постара да накара децата да се усмихнат. За съжаление снимките ни са тъмни и като цяло бих очаквала малко повече крвативност и насоки от страна на фотографа.
Покажи още ревюта
За 3272 дни публикувахме 163733 оферти, които се разграбиха
7 168 829 пъти, спестявайки 144 624 89190 лв на 604 760 грабомани!