Търговски обекти в София

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
3764 търговски обекти 158449 оценки от клиенти 162682 ревюта от клиенти
Обекти в София

Категории

Виж 64 промоционални оферти за Други в София »
Зареждане
Absoluteel
Пазаруване
Покажи още
Последни отзиви от клиентивиж всички ››
ivaylo 3
Не ходете със и измита кола много прашен плац, за 600 гр си до платих 10 лв влиза се в автокъщата преди улицата за джъмбо
Merry 5
Изключително полезен курс.Информацията е много добре подбрана и организирана,много разбираемо поднесена,особено за хора,който не са специалисти в областа.
Merry 5
Много интересен и полезен курс,особено ако си ръководител на отдел.Но най- хубавото е ,че се обучаваш онлайн във време удобно за обучаващия се,не се налага да се вместваш в работното време.
Страхотни! Изпират чудесно матраци и килими (килимите при това бяха супер замърсени, в къща, в която живее и домашен любимец куче!). Два дни по-късно всичко продължава да ухае на чистичко :) Много сме доволни, и със сигурност ще ползваме техните услуги отново.
Акси - Ел София
Уроците са отлично представени. Курсът е изключително полезен. Благодаря!
Bulitfactory София
Martin 5
Страхотен курс-научих много,следвах слайдовете с интерес и успях да направя още една крачка във финансов аспект!Препоръчвам!
Поставям висока оценка защото съм доволна от наученото. Ако обучението беше на клип записан от лектор(говорящ) бих платила и по висока сума за обучението. Иначе информацията беше разбираема и задоволителна!
Отлична комуникация, екип и атмосфера!Желая ви Здраве и още много щастливи клиенти!
Bulitfactory София