Център матраци София

Център за матраци МАГНИФЛЕКС е представител на всички добри марки за матраци, подматрачни рамки и възглавници, които се предлагат на българския пазар. Матраци Класик, Нани, Мagniflex, Dormeo, Екон-латекс, Don Almohadon, Permaflex, Dorsal, Manifatura Falomo,Тед и Блян. Информация за пълната гама продукти може да откриете нa нашите on-line магазини - www.matraci-sofia.bg СПЕЦИАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА МАТРАЦИ MAGNIFLEX

Италианско качество на преференциална цена с до -15% за всички матраци Magniflex...

ВИЖ ПРОМОЦИЯТА

Защо Magniflex

Нашата философия е добър сън - добър живот!

Философията на Magniflex се фокусира върху значимостта на съня, не само като синоним на комфорт, но и като начин за повишаване качеството на живота на хората.

След години, прекарани в проучвания и иновации, ние от Magniflex все още следваме една и съща мечта – откриването на формулата за съвършен сън и качествена почивка.

Ние вярваме, че пълноценният сън води до пълноценен живот!
Предлагаме Еднолицеви и Двулицеви матраци,като съставът може да бъде:пружинен пакет тип "Бонел",отделно опакована пружина тип "Pocket springs",пенополиуретан,кокосова вложка, латекс, мемори латекс и мемори пяна.

Продуктите са с гаранция до 15 години ,след гаранционно обслужване с бърза и безплатна доставка. Предлагаме цялостно обзавеждане за Вашият дом,хотел и ваканционни комплекси. Изготвяме безплатна 3D визуализация и безплатен монтаж.

Център за Матраци MAGNIFLEX участва в Grabo.bg от 26 Ноември 2012

Прочети още
Отзиви от клиенти:
mnogo uchtivi !
Други популярни оферти
Dilios -30%
Цена:
3416лв
48.80лв стойност
30% отстъпка
Dilios -30%
Цена:
1248лв
17.83лв стойност
30% отстъпка
Dilios -54%
Цена:
590лв
12.90лв стойност
54% отстъпка
Dilios -51%
Цена:
636лв
12.90лв стойност
51% отстъпка
Dilios -46%
Цена:
3500лв
65лв стойност
46% отстъпка