Търговски обекти в Русе

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
497 търговски обекти 26288 оценки от клиенти 26716 ревюта от клиенти
Обекти в Русе

Категории

Виж 54 промоционални оферти за Пазаруване в Русе »
Зареждане
Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Получих ги и имат бодеж от стволчетата на перцата, за което бях попитола изричво и ме заблудихте с отговора ви! Никъде на етикета на получената стака не бе отбелязано процентно съдържание на пух и пера във възглавницата, а в ананса на стоката го описвате.
Ползваме завивката вече доста време и е абсолютно същата като в началото. Много съм доволна от качеството и топлината която прави. Страхотна фирма! Благодаря!
Изключително коректни, препоръчвам!
Грабнах си ваучера вечерта,а на сутринта вече беше маркиран като използван, на следващия ден можех да си ги взема пухената завивка и възглавниците от офиса на Еконт,който бях посочила !
Бях скептично настроен, но успяхте да ме изненадате приятно.
Опаковката беше скъсана и бялата завивка вече не беше бяла !!!На въпроса ми защо я получавам в такъв вид куриера каза ,че при тях е дошла така?!Тъжна работа!
nevena 2
Получих завивката в Еконт без обвивка, скъсан калъф и изцапана от транспорта с черни петна!
Изключително бърза доставка,отлично качество.Благодаря Ви!
Качеството на пухената завивка е лошо.Поръбването не е подходящо за изделие с пух.Има измъкване на пухчета през шевовете-не си и мисля какво ще стане при прането й!Съжалявам изключително много за направената покупка.Доверих се на марката "Грабо"-зная че те предварително преценяват -сбъркали са !