Това е най-умрелия продукт ! не вярвам да струва повече от 5 лева, най-скапаната плсатмаса рецикле ПЪЛЕН БОКЛУК НЕ СИ ГО КОПУВАЙТЕ ! моя се счупи още про първото отваряне !
Поръчала съм е преди 2 цедмици и още не е пристигнала !!!
zlatin 1
Красиво изглежда на снимката. Интересно инженерно решение, но не до край изпипано. :-( . Не е подходящо за мобилни компютри с размер на екрана повече от 10-12". Има какво повече да се желае от стабилността и здравината на крачетата и плота.
Вендузите са чудесни ! Не съм си чувствала гърба така освежен от 20 години! Старите простички неща работят :) Благодаря на Грабо и на тази фирма за отличният продукт, добрата цена и бързото обслужване !
Коректни, доставиха масичката с малко закъснение, но в крайна сметка съм доволна.
Поръчах Мултифункционална сгъваема маса за лаптоп. Смятам, че снимките не отговарят на действителната стока. Ако бях видяла масата на "живо" не бих я взела. Доста е нестабилна изцяло пластмасовите й детайли са много неустойчиви.
Не останах много доволна от тази услуга, защото имаше проблем при получаването на продукта. Продуктът изглеждаше много добре на картинката на обявата, а всъщност качеството му не е добро!
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)