Категории

Виж 1132 промоционални оферти за Туризъм в Русе »
Зареждане
Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Изключително сме доволни от провелата се еднодневна екскурзия до Букурещ. Всичко беше много добре организирано. За пореден път пътувахме с тази агенция и ще продължаваме да го правим.
Доволна съм много. Автобуса беше чист и без проблеми. Ще използвам Вашите услуги отново. Благодаря Ви за приятното изживяване!
Страхотна екскурзия!!!
Никаква организация. Времето не беше разпределено добре. Не бих повторила отново...
Пълно разочарование!! Никаква организация, нямаше екскурзовод,само се споменаваше от шофьора колко часа се чакаме и къде,без никакви обяснения и подробности относно какво се посещава. НЕ ПОСЕТИХМЕ Синия пазар изобщо. Имахме 4 сприки- Джамията ( ние слязохме до пазарчето по-надолу ), един супермаркет, Марги аутлет и складовете за перилни и почистващи препарати. Определено не бих използвала услугите на фирмата отново.
Крайно НЕДОВОЛЕН от цялото пътуване. Бяхме запазили съседни места за групата , но когато се качихме местата бяха разпръснати. Нямаше екскурзовод , към когото да се обърнем за проблема. Никой не ни съобщи цялата програма на екскурзията , нито ни дадоха информация къде спираме и какво ще правим. Единствено обявяваха час в който да се върнем. Служителите бяха крайно нелюбезни Посещението на синия пазар беше пропуснато , а точно това беше причината за пътуването. НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ. НЕДОВОЛЕН !
Всичко беше чудесно!
Доволна съм!
donka
5
Пътувахме на 9.03 до Одрин. Доволни сме много - много бърз преход до границата, никакво спиране по пътя за излишно губене на време и на отиване, и на връщане (не ми се беше случвало досега), автобусът беше комфортен и чист. Благодарности на шофьорите. Екскурзоводката реагира адекватно и коригира времето за престой на центъра и джамията, но въпреки това час и половина е недостатъчно. Мисля, че спокойно престоят на Кипа може да се пропусне за сметка на центъра. Благодарности на целия екип и Грабо
Много сме доволни от екскурзията до Одрин-водачката Гергана се съобрази с желанието на всички туристи и ни даде повече време от предвиденото на центъра, а също посетихме и търговския център Кипа,освен този на Аутлет, който досега не бяхме посещавали с никоя от предишните фирми, с които сме пътували.А и цените им са конкуренти. Благодарим на всички от Ел Еф травел и на шофьорите, които се погрижиха за благополучното ни пътуване,както и на екипа на Грабо за предоставената услуга.
За 3179 дни публикувахме 154986 оферти, които се разграбиха
6 909 508 пъти, спестявайки 141 576 23251 лв на 587 401 грабомани!