Разни 0
4233
Запознайте се с нашите Grabo(машни) любимци! Публикувано на 30 Май 2012 от Десислава
След като се запознахме с вашите домашни любимци в конкурса „Аз и моят домашен любимец”, решихме, че ще бъде честно да запознаем вас с нашите. След кратко проучване сред Grabo екипа се оказа, че не малка част от него си има своя любима животинка вкъщи – кой една, кой повечко. Прочетете как се казват, какво обичат да правят и как ги виждат техните собственици. Мяу!


Домашните на Ели - котаракът Дарко, папагалът Иля и чинчилата Емил.
Прочети още
Новини 4
24175
Вашата Grabo история - разкажете я! Публикувано на 28 Май 2012


Отивате на суши с ваучер от Grabo.bg, а към вкусното хапване, заведението прибавя и бутилка хубаво вино плюс десерт. Малчуганът вкъщи се е наместил комфортно пред компютъра и е грабнал няколко ваучера от ваше име, без дори да заподозрете. Срещате старо гадже на театрална постановка от Grabo.bg и от дума на дума нещата май отново ще се получат. Това са вашите истории, а ние искаме просто да сме част от тях.

Изпращайте ни приключенията си с Grabo.bg на с текст "Моята история" - всяка седмица в блога ни ще бъде публикувана по една забавна, романтична или интересна история, а нейният автор ще получи награда.

Нека вашата история е и наша!
Прочети още
Разни 1
5613
Живот на ръба на екстремното – Атанас Коев, Extreme Bulgaria Публикувано на 22 Май 2012
Какво ли е целият ти живот да бъде екстремен? Атанас Коев знае най-добре, понеже неговият е точно такъв. Основател на Extreme Bulgaria и щастлив баща на три деца - Боян, Сияна и Ясен, Наско създава клуба за екстремни спортове и туризъм, след 20 години стаж в българската авиация.



Освен с летене във всичките му причудливи форми, той се занимава и със скачане с бънджи, оффроуд с бъги, и не по-малко вълнуващата езда. Но талантите му съвсем не спират дотук. Този екстремен човек има и лирична страна - пише разкази, стихове, а от скоро дори и музика. Стана ти любопитно, нали?
Прочети още
Разни 4
4017
Руми и Нора от Пловдив ни написаха стихотворение... Публикувано на 18 Май 2012
В работния чат на копирайтърите пристига линк. Отваряме го и зачитаме с интерес. Руми Николова и Нора Гълева, от Пловдив, имат запитване по офертата ни за остров Бали.

А то започва така...

Днешната ви оферта е вдъхновение
да напишем следното стихотворение
приемете го като забавление,
но може и като дарение :)

От колежките животът ни е застрашен
главите им надуваме за Бали всеки ден!
С най-сърдечни поздрави (и молби)
чакаме ваучерите призори :P

Ода за о. Бали

О, Бали, три дена не сме спали,
пет дена не сме яли,
цял живот за теб сме мечтали!
Прочети още
Разни
3383
Марто и Ричи - момчето и неговият далматинец Публикувано на 14 Май 2012
Мартин Лилов (Марто) от Варна и неговият домашен симпатяга - далматинецът Ричи, са поредните победители в наша игра. Снимката им беше една от най-свежарските в конкурса "Аз и моят домашен любимец", и може би затова събра 1274 гласа.

Марто е момче с коса на иглички, нестандартно отношение към живота и горд жител на морската ни столица. А Ричи - е, и той е същият щурак като собственика си.

Прочети още
Новини 2
4045
За новия дизайн на Grabo.bg и още приятни изненади Публикувано на 26 Април 2012
Здравейте! Сигурно сте забелязали, че от няколко дни Grabo.bg има нова структура на списъците с оферти. Вярвам, че направихме разглеждането и намирането на оферти по-лесно за всички.



Основната новост, която въвеждаме е статичното меню с категории вляво. То ви позволява във всеки момент по-лесно да смените категорията, която разглеждате, както и да се върнете в страницата с всички оферти. Менюто е статично, когато се скролва надолу, за да е винаги видимо.
Прочети още
Анкети 7
31637
Гласувай за най-яка първоаприлска шега - победителят ще ходи в Банско! Публикувано на 30 Март 2012 от Десислава
„Светът е оцелял, защото се е смял!”. А за да ви помогнем да се посмеете хубавичко, в Grabo.bg решихме по случай 1-ви Април да ви попитаме за най-яките шеги, които сте правили. Имахте 9 дни на разположение, след което помолихме комиците от Големите, като специалисти по смеха, да подберат най-яките истории, за които да гласувате.



Веселин Стоянов, Борис Лапшов, Рая Белева, Анелия Луцинова и Катето Евро прегледаха внимателно вашите предложения, посмяха се добре и избраха 12 шеги, които да се борят за наградата - романтичен SPA уикенд с масажи и шампанско за двама в Хотел Бъндерица, Банско!
Прочети още
Новини 1
8656
Супер Визо - актьор, търговски директор и още нещо... Публикувано на 12 Март 2012


Велизар Величков едва ли има нужда от представяне по обичайните начини – познавате го както от малкия екран - "Домашен Арест" по bTV, така и от театралната сцена. Но дали знаете, че той не съвсем случайно е и търговски директор на Grabo.bg за град София? Да, той е част от екипа от самото начало, и то каква!
Прочети още
Разни 5
7874
Най-красивата целувка на Меги и Цецо Публикувано на 06 Март 2012
Този Свети Валентин Grabo.bg отпразнува романтичния повод с една хубава игра, посветена на целувката и любовта. А в отговор на нашата покана 2166 двойки се разцелуваха по случай празника.

Миглена и Цветан бяха едни от участниците, а след сладката им победа в конкурса, не само Варна и морето ще се радват на красивите им целувки. Сега ги очаква една доста по-вълнуваща дестинация - вълшебен Рим!


Снимката, с която Меги и Цецо спечелиха конкурса "Най-красива Целувка".
Прочети още
Новини 3
6176
Всевиждащата търсачка на Grabo.bg Публикувано на 26 Януари 2012
Здравейте! От няколко дни тестваме една нова функционалност, която вярваме, че ще ви помогне по-бързо и лесно да намирате съдържанието, което търсите.

Информацията в Grabo е много. Във всеки момент на сайта са активни над 100 оферти, като в по-пиковите периоди броят им надвишава 100 само за София. Някои от потребителите имат по 50 до 100 приятели или по 50 до 100 различни ваучера от оферти в Grabo. В тази джунгла от предложения и съдържание сигурно ви е трудно да намерите точно определена оферта, която сте гледали преди няколко дни, или пък определен потребител или ваучер. Искаме да решим този проблем!
Прочети още