Бизнес 3
13555
Versus и какво е да си успешен в България! Публикувано на 25 Януари 2012
Versus е един от най-големите центрове за лазерна епилация в столицата. А също така - един от най-лоялните партньори на Grabo.bg. Първата им оферта "Лазерна епилация на подмишници - за 10лв, вместо за 40лв" предизвика абсолютен фурор. За два дни бяха разграбени 960 ваучера - висока летва за колегите им в бранша.



Какво споделят от Versus за успеха в родна България. Дали и как той е постижим и с цената на какво можеш да го имаш? Разберете малко повече в интервюто по-долу.
Прочети още
Разни 17
6904
20-те песни финалисти - гласувайте за своя фаворит! Публикувано на 21 Януари 2012
Грабомани, днес чрез томбола бяха изтеглени 20-те песни финалисти, които ще се надпреварват за голямата награда на SPA Комплекс Орфей***** - петзвездна почивка за двама в Девин!

хотелЩе спечели само една песен, а този който я е предложил ще се радва на страхотната награда. Не пропускайте да гласувате за своя фаворит до понеделник включително - гласуването е свободно, така че поканете и приятели, които да ви подкрепят.

Ето ги и крайните участници:

Христо Петров - Roxette - It Must Have Been Love
Мария Иванова - Лили Иванова и Васил Найденов - Стари мой приятелю
Ангел Гърев - Графа - Никой
Мариян Пирпиров - Billy Idol - Speed
Иван Алексиев - Sisqo - Thong Song
Виктория Христова - Foreigner - Urgent
Галя Василева - Lita Ford and Ozzy Osbourne - Close My Eyes Forever
Светла Желева - Joe Dassin - Le Cafe Des Trois Colombes
Яница Стоянова - Kanye West - Diamonds from Sierra Leone
Зафира Кацарова - Bon Jovi - It's Мy Life
Георги Магдалинчев - Phonique feat. Rebecca - Feel What You Want
Ивета Мариова - Enrique Iglesias & Whitney Houston - Could I Have This Kiss Forever
Гергана Попова - Богдана Петрова - Всеки от нас
Tони Бонбони - Валя Балканска - Излел е Дельо Хайдутин
Светослава Митишева - George Michael - Last Christmas
Христофор Христов Петров - Kiss - Forever
Недялко Неделчев - Godsmack - Awake
Радина Иванова - Mariah Carey - Always Be Мy Baby
Пламен Драгомиров - Queen - Love of My Life
Радостина Пешева - Сигнал - Липсваш ми
Прочети още
Новини 2
9417
Кулинарно в Grabo - как се готви оферта на фурна Публикувано на 16 Януари 2012


Здравейте, грабомани!

Сигурно неведнъж сте се чудили как така сутрин отваряте Grabo.bg и там ви очакват толкови много добри оферти. Каним ви на гости в „кухнята”, за да ви покажем как точно се готви една оферта!
Прочети още
Разни 3
7150
Екстремна до край! Публикувано на 05 Януари 2012
Диана Маринова и нейната страст по екстремните изживявания дават нова дефиниция на думата "адреналинка". Диана е наш клиент почти от самото начало. Тя е истински смелчага, с жажда за силни тръпки и много адреналин. Не е от момичетата, които си падат по щуротиите само пред широкия екран вкъщи, а е главно действащо лице. А ние й помагаме да разнообразява ежедневието си с екстремни оферти на половин цена!



Засега Диана е и единственото момиче, спечелило от Grabo.bg значката "Луда глава"! Но колко луда е тя всъщност, нека разберем от самата нея!
Прочети още
Новини 5
220341
100 000 грабомана във Facebook Публикувано на 29 Декември 2011

Ах, че вълнуваща година! За 480 дни публикувахме 3624 оферти, които се разграбиха 499 209 пъти, спестявайки 26 392 023 лв на 286 820 грабомана! 

 Армията от грабо маниаци продължава да расте с всички сили - и не само в сайта! Страницата ни във Facebook се превърна в приятно местенце, което всеки ден хиляди грабомани следят. А днес към Grabo семейството ни се присъедини и 100 000-ният ни фен - повод да дадем и една хубава новогодишна награда. Весели празници, приятели! Радваме се, че сте част от Grabo.bg!

Прочети още
Разни 11
10668
Коледна лудост в офиса на Grabo.bg Публикувано на 16 Декември 2011

Остават броени дни до Коледа и нас в офиса ни обземат странни чувства! Внезапен глад за меденки, свежи мандаринки и горещ шоколад с канела. За да се разсеем от многото изкушения, дебнещи зад всеки ъгъл, запретнахме ръкави и решихме да украсим целия офис както си му е реда - по много и навсякъде!

Прочети още
Новини 1
361260
Всичките ти познати на едно място! С обновена страница за приятели Публикувано на 23 Ноември 2011

Здравейте! Да имаш блог е доста полезно, особено когато искаш да споделяш с потребителите всяко нововъведение или промяна в системата. С тази публикация ще направя точно това! Сигурно сте забелязали, че тази седмица обновихме страницата с приятели. Искам да ви разкажа какво точно направихме и защо смятаме, че отсега нататък тя ще ви е по-полезна.

Обновихме модула за управление на приятелите. Сега той е разделен на три подстраници. Първата страница е просто списък с вашите приятели. Новото тук е, че можете да видите сбита статистика за тяхната активност. Виждате колко ваучери и значки има всеки от тях, както и колко пари е спестил. Така знаете кой от тях е най-активният грабоман. 

 

Прочети още
Бизнес 0
7661
Резервационна система за максимално улеснение на фирмите и клиентите ни Публикувано на 21 Ноември 2011

Всяка седмица по лъжичка новинки за най-новото в сайта! Днес ще ви представим резервационната система на Grabo.bg!

Разработена да бъде максимално удобна, както за клиентите, така и за фирмите, резервационната система на Grabo.bg ще ви спести време и ресурси при ползването на сайта. Тя дава възможност на всеки клиент да резервира удобен ден и час за ползване на услуга, за която си е грабнал ваучер. И то без да губи време в телефонни обаждания.

Какви са ползите от резервационната система, ако сте фирма и пускате оферти в Grabo.bg?

Като за начало, системата ще ви спести доста време при приемане на резервации от клиенти. Тя дава възможност за по-равномерно разпределяне на потока от клиенти и оптимално запълване на работния ден, с оглед капацитета на вашия бизнес. Вие сте тези, които задавате параметрите – работно време, време за почивкa, брой клиенти, които можете да обслужите едновременно, както и през какъв интервал от време. Вие, също така, решавате колко пъти даден клиент може да промени своята резервация, както и колко пъти вие самите да имате право да откажете заявка. 

Преглед на заявка за резервация

Прочети още
Бизнес 34
778309
Грабнахме две награди от BGsite 2011 Публикувано на 11 Ноември 2011
Вчера в Rainbow Plaza се проведе церемонията по награждаване на победителите от BGsite 2011. Grabo.bg спечели първо място в категорията за онлайн търговия.


Част от екипа на Grabo.bg!


Статуетката, която вече ще краси конферентната зала в нашия офис.
Прочети още
Новини 6
23357
Нова страница с ваучери Публикувано на 09 Ноември 2011
Здравейте! Отскоро въведохме няколко новости в страничката, където се генерират всичките ви ваучери. Нека да ви ги представя!

След като си грабнете успешно ваучер от Grabo.bg, той попада във вашия потребителски профил, в страницата "Моите ваучери". Старият изглед на тази страница беше направен преди самото началото на сайта, през Септември миналата година. От тогава мина доста време, натрупахме много потребители, голяма част от които с много на брой ваучери. За да бъда по-конкретен: 6775 потребители имат 10 или повече ваучера в потребителскте си профили. За да улесним именно тях - най-запалените грабомани, решихме да направим ревизия на функционалността и структурата за менажиране на ваучерите.
Прочети още