Любопитно

Тук споделяме всякакви интересни статии и истории на най-различни теми

Любопитно 0
46719
Хороскоп за пътешественици: Изберете дестинация според зодията си Публикувано на 02 Март 2017 от Десислава
Зимата скоро ще бъде само спомен, а това означава, че е време сезонът на пътешествията да бъде официално открит! Ако и вие все още не сте избрали своята дестинация за 2017 година, този хороскоп за пътешественици, изготвен от Grabo.bg, ще ви подскаже кое кътче по света и у нас пасва най-добре на зодиакалния ви знак!

Овен
Огнената ви натура жадува за приключения и слънчеви страсти целогодишно. Затова и вашите пътешествия трябва да бъдат запомнящи се и поръсени с двойна доза екзотика. Предлагаме ви тази година да изживеете своята приказка във винаги горещия Дубай!


Прочети още
Любопитно 0
2855
Топ 10 любими десерти на българина Публикувано на 19 Декември 2016 от Десислава
Негово величество Десертът - как да му устоиш? Някои биха му отказали, но не и истинският българин, който оставя най-доброто за накрая - а именно сладкото удоволствие да погали небцето си с нещо наистина вкусно. А кой, ако не ние, българите, знаем как да си доставим наслада за тялото и душата!



И най-хубавото е, че ако не можете да си го приготвите сами, винаги можете да видите какво се предлага в Grabo.bg - сайтът, в който всеки ден ще откриете кулинарни специалитети от цял свят, и то с 50% отстъпка и нагоре!
Прочети още
Любопитно 0
1500
Топ 5 прически и маникюри за новогодишните празници Публикувано на 14 Декември 2016 от Десислава
Всяка година коледните и новогодишни празници се превръщат в триумф на женската красота. Но всяка дама знае, че не е достатъчно просто да облече една прекрасна рокля, за да стане център на вниманието. Безспорно главни “виновници” за това са детайлите - онези, без които визията остава незавършена.



Верен съюзник в тази мисия щe ви бъде Grabo.bg - ние се грижим да ви предоставяме всеки ден нови и интересни идеи как да блеснете със своята красота и чар през цялата година!
Прочети още
Любопитно 0
929
10 от най-гледаните комедийни постановки за 2016 Публикувано на 14 Декември 2016 от Десислава
Безспорно театърът е най-доброто средство да се потопите в един вълнуващ нов свят, да избягате от скучното ежедневието и да се вживеете в ролята на главния герой. А още по-хубаво е когато е гарнирано с голяма порция смях и забавление! И тъй като смехът е здраве, не пропускайте да се посмеете от сърце с 10 от най-популярните комедийни постановки на 2016 година!



За целта екипът на Grabo.bg направи класация кои са най-продаваните спектакли и ето отговора:
Прочети още
Любопитно 0
1991
Топ 7 парти дестинации за Нова година в Европа Публикувано на 09 Декември 2016 от Десислава
Най-дългоочакваният ден в годината наближава - 31 Декември! Приготовленията кипят, плановете се променят, но едно остава - желанието за незабравимо посрещане на 2017г!



И в този дух ние идваме със 7 страхотни предложения как да превърнете празника в най-вълнуващото събитие. Поверието гласи, че както започнете новата година, така и ще ви върви докрая. Затова я направете наистина запомняща се!
Допитахме се до пътешествениците от Grabo.bg - сайтът с най-богатия избор от почивки и екскурзии на промоционални цени, и те ни издадоха следните Топ 7 парти дестинации за Нова година в Европа:
Прочети още
Любопитно 1
4701
Коледни емоции с дъх на канела и джинджифил Публикувано на 22 Декември 2014
Знаем, че преди празниците нещата могат да бъдат доста стресови - с всичките задачки в офиса, с предколедния шопинг за подаръци, с напрежението да не липсва нищо на трапезата... Но нека не забравяме, че Коледа е време за топлина и уют, за време с близките, за щастие и красиви емоции. Така че нека изгоним стреса с няколко приятни и разпускащи напитки :)

Прочети още
Любопитно 0
3437
Зимни изкушения за всички сетива Публикувано на 20 Декември 2012
Здравейте, грабомани!

Зимата вече е неоспорим факт и немалко от нас бърчат вежди, хързулкайки се по заледените улици. Вместо обаче да се отдам на меланхолията от студения фронт, аз се заех да мисля как да стопля положението. И понеже Фиджи ми идва малко далеч, ви предлагам малко да се позагреем с хапване, пийване и някоя друга глезотийка...

Прочети още
Любопитно 1
4120
За малчуганите - подаръци от сърце Публикувано на 29 Ноември 2012
В Grabo обичаме малчуганите - имаме си няколко горди майки и татковци, и само чакаме да ни доведат сладките си бебоци, за да им погукаме (е, гукането е взаимно, де). Днешният пост е посветен точно на малките съкровища...

Прочети още
Любопитно 3
4776
It's Sushi Time - грабвайте клечките! Публикувано на 07 Ноември 2012
Здравейте, грабомани!

Знаем, че почти няма уважаващ себе си българин, който да не обича мусака и боб яхния. Но понякога ни се ще да оставим къкрещия гювеч и да се протегнем към кухнята на някои по-далечни култури - та чак до Япония!

Прочети още
Любопитно 3
6343
Имате среща в събота вечер? Grabo има 5 трика за перфектна визия Публикувано на 08 Октомври 2012
Привет, грабоманки! Имате ли планове за следващия уикенд - романтична среща или готино парти?

Всички знаем, че когато една жена има специален повод, хуква по магазините като луд с картечница в търсене на идеалния тоалет. Но понякога не е нужно да си изтъркваме токчетата от обикаляне, за да изглеждаме неотразимо. Тайната се крие в малките неща, които изграждат визията. Ние ще ви предложим 5 страхотни оферти, с които успехът ви е в кърпа вързан!

Как ги избрахме ли? Вижте сами!

Прочети още
1