Добре дошли в oфициалния блог на Grabo.bg

Тук споделяме най-новите идеи, размисли и новини директно от кухнята на Grabo.bg.
Абонирай се
Бизнес 34
776731
Грабнахме две награди от BGsite 2011 Публикувано на 11 Ноември 2011
Вчера в Rainbow Plaza се проведе церемонията по награждаване на победителите от BGsite 2011. Grabo.bg спечели първо място в категорията за онлайн търговия.


Част от екипа на Grabo.bg!


Статуетката, която вече ще краси конферентната зала в нашия офис.
Прочети още
Новини 6
22264
Нова страница с ваучери Публикувано на 09 Ноември 2011
Здравейте! Отскоро въведохме няколко новости в страничката, където се генерират всичките ви ваучери. Нека да ви ги представя!

След като си грабнете успешно ваучер от Grabo.bg, той попада във вашия потребителски профил, в страницата "Моите ваучери". Старият изглед на тази страница беше направен преди самото началото на сайта, през Септември миналата година. От тогава мина доста време, натрупахме много потребители, голяма част от които с много на брой ваучери. За да бъда по-конкретен: 6775 потребители имат 10 или повече ваучера в потребителскте си профили. За да улесним именно тях - най-запалените грабомани, решихме да направим ревизия на функционалността и структурата за менажиране на ваучерите.
Прочети още
Анкети 43
13284
Гласувайте за най-оригинален рекламен текст! Публикувано на 08 Ноември 2011
Ето, че дойде моментът да разберем кои предложения за оригинален рекламен текст се понравиха най-много на нашите копирайтъри и Търговския ни директор. Ние избрахме петимата финалисти, но вие избирате победителя.

хотелТой ще спечели Петзвездна почивка за двама в SPA Комплекс Орфей*****, Девин! И не само това - SPA Орфей е подготвил специална изненада за влюбените - романтична вечеря по време на престоя, плюс бутилка вино.

Ето ги и петимата финалисти! Можете да гласувате за тях до 14:00ч на 11.11.2011г.
Прочети още
Новини 15
4650
Здравейте, грабомани! Публикувано на 04 Ноември 2011
Ние сме Грабомир и Грабослава - лудо влюбена двойка, със страст към пътешествията до екзотични дестинации, шоколада и караоке вечерите. А от скоро, и едни от авторите в новия блог на Grabo.bg!

Обещаваме този първи пост да е една от многото интересни, забавни, информативни и, надяваме се, полезни публикации, които ще четете по тези страници.

Нашето желание е блогът да се превърне в място, където всички вие, които харесвате Grabo.bg, да научите повече за нас - хората зад "синия фон" на сайта! Очертава се едно дълго и вълнуващо приятелство, така че добре дошли и приятно четене!
Прочети още
9