Анкети

Тук ще намерите всички анкети, които публикуваме в блога си. Гласувайте по интересните теми!

Анкети 23
6084
Джапанки, цаца и мартини - или как прекарахте вашето лято? Публикувано на 27 Август 2012
Здравейте, грабомани!

В петък ви предложихме да ни опишете своята ваканция с две изречения, в които задължително да присъстват 3 думички - джапанки, цаца, мартини. Слънчевото ви остроумие ни остави без думи, и ни беше меко казано трудно да решим кои предложения да включим в анкетата. Избрахме 6 измежду "порциите цаца" в морето от предложения - оттук нататък сте вие!

Прочети още
Анкети 7
31598
Гласувай за най-яка първоаприлска шега - победителят ще ходи в Банско! Публикувано на 30 Март 2012 от Десислава
„Светът е оцелял, защото се е смял!”. А за да ви помогнем да се посмеете хубавичко, в Grabo.bg решихме по случай 1-ви Април да ви попитаме за най-яките шеги, които сте правили. Имахте 9 дни на разположение, след което помолихме комиците от Големите, като специалисти по смеха, да подберат най-яките истории, за които да гласувате.



Веселин Стоянов, Борис Лапшов, Рая Белева, Анелия Луцинова и Катето Евро прегледаха внимателно вашите предложения, посмяха се добре и избраха 12 шеги, които да се борят за наградата - романтичен SPA уикенд с масажи и шампанско за двама в Хотел Бъндерица, Банско!
Прочети още
Анкети 43
13875
Гласувайте за най-оригинален рекламен текст! Публикувано на 08 Ноември 2011
Ето, че дойде моментът да разберем кои предложения за оригинален рекламен текст се понравиха най-много на нашите копирайтъри и Търговския ни директор. Ние избрахме петимата финалисти, но вие избирате победителя.

хотелТой ще спечели Петзвездна почивка за двама в SPA Комплекс Орфей*****, Девин! И не само това - SPA Орфей е подготвил специална изненада за влюбените - романтична вечеря по време на престоя, плюс бутилка вино.

Ето ги и петимата финалисти! Можете да гласувате за тях до 14:00ч на 11.11.2011г.
Прочети още