Разни 11
5853
Тайната агентура на Grabo.bg Публикувано на 06 Юни 2012 ·
Три горещи точки на България - три екипа, които водят благородна борба. Те издирват и намират, те действат право в целта, те са винаги подготвени, те мислят за клиентите си. Не, не става дума за последния екшън сериал с тайни агенти на ЦРУ, а за екипите ни от търговски представители. И все пак, те имат много общо с именитите разузнавачи!

Нека ви запознаем с нашата тайна агентура в София, Варна и Пловдив. Те са мотивирани да издирват най-добрите бизнес-партньори, да договарят най-добрите сделки и да ви осигуряват стрaхотни оферти за грабене. И не си мислете, че носят шлифери с вдигната яка и тъмни очила – напротив, те са усмихнати, приветливи и открити!



Накратко – в какво се състои работата на търговския представител на Grabo.bg? Да намери и проучи възможни бизнес-партньори, с които да договори страхотните отстъпки, които вие виждате на сайта. Това съвсем не е лесно, но нашите агенти не се спират пред нищо, когато надушат добра сделка. Tе се стремят да изградят дълготрайни отношения с партньорите си, защото приятелството в света на бизнеса е едно от най-важните неща!

Да започнем със Софиянците – те са най-големият екип, но със сигурност не са в повече. Визо, Ели, Ива, Мира, Ваня, Нарги и Туньо са виновниците за чудното хапване в суши-ресторанта във вторник, за скока от балон над Студентски град, или пък за чудния маникюр, който си направихте вчера. В техния офис понякога е доста напечено – все пак София е градът с най-много активни оферти. Но пък всички столични агенти притежават едно много полезно качество – страхотно чувство за хумор, с което правят всяка една среща забавна и приятна!



Продължаваме с колегите им от морската ни столица - Варна. Петко, Мария, Иво, Георги и Деси се срещат всеки ден с морето и усмихнатите морски бизнес-партньори. Техният екип уверено прави големи крачки – за това говорят темповете, с които сайтът ни се развива във варненския регион и не само. „Делфинчетата” на Grabo.bg не спират да ни изненадват с чудесни предложения, направо ще се учудите колко много от националните ни оферти за шопинг и пътувания идват оттам!



И накрая – симпатягите от централния офис на Grabo.bg в Пловдив. Пламен, Ваня, Вени, Наско и Дани са хората, с които ние, копирайт екипът на Grabo.bg, се срещаме най-често. Техните усмивки и угрижени физиономии са всекидневна част от работния процес, и си е чисто удоволствие само да ги гледаме как минават през трудностите заедно, като истински отбор! Събранията в конферентната зала изглеждат като от американски филм за големи корпорации, а професионализмът, койтo се процежда под вратата, се усеща във всяка една тяхна сделка.



Не мислете, че само тези три екипа движат работата на сайта в цялата страна. Още 10 града се радват на присъствието на агентски усмивки. Те са изправени пред доста трудната задача да са сами на бойното поле – и може би точно заради това мотивацията им е ненадмината! Дали ще е Русе, Плевен, Добрич, Шумен или южните Благоевград и Стара Загора – агентурата ни във всеки град действа с упоритост и не оставя нито една следа непроверена!

И ето че нашите тайни агенти вече не са толкова тайни и за вас – клиентите на Grabo.bg! Ако ги видите – поискайте им по един автограф, заслужават го. :)
Коментари
много сте готини
Преди 12 години
mmm mmm хареса това.

mmm mmm e

преди 6 месеца
МНОГО СТЕ ГОТИНИ ВСИЧКИ!
Преди 12 години
mmm mmm хареса това.
Поздравления за всички от екипа!
Преди 12 години
mmm mmm хареса това.
Поздравления за всички ви! Много сте готини и продължавайте все така!
Преди 12 години
mmm mmm хареса това.
Поздравления към всички! Чудесен тим!
Преди 12 години
mmm mmm хареса това.
Сладури!
Винаги да си помагате и подкрепяте:)
Преди 12 години
mmm mmm хареса това.
"Тайната агентура на Grabo.bg" е популярна в цяла България :) Поздравления!
Преди 12 години
mmm mmm хареса това.
А къде да намерим телефоните на тайните агенти? За да си поговорим малко с тях за оферти, пари...?
Преди 12 години
mmm mmm хареса това.
Благодарности на „Делфинчетата„ от Варненския екип и по специално на Мария, с пожелания да са здрави, усмихнати и само напред и нагоре.
Преди 12 години
mmm mmm хареса това.
Браво на агентите от Grabo.bg , поздравления и адмирации към Вас. На трите екипа пожелания за здраве и късмет.
П.П. Следят офертите ви и от Гърция; и от Турция; и от Сърбия... само така :)
Преди 11 години
mmm mmm хареса това.
Браво на всички агенти за добрата и неуморна работа, най-вече на Делфинчетата. Имам следния въпрос: тайните агенти могат ли да проверяват качеството на извършваните услуги в предлаганите оферти?
Преди 10 години
mmm mmm хареса това.