Разни 11
5068
Тайната агентура на Grabo.bg Публикувано на 06 Юни 2012 ·
Три горещи точки на България - три екипа, които водят благородна борба. Те издирват и намират, те действат право в целта, те са винаги подготвени, те мислят за клиентите си. Не, не става дума за последния екшън сериал с тайни агенти на ЦРУ, а за екипите ни от търговски представители. И все пак, те имат много общо с именитите разузнавачи!

Нека ви запознаем с нашата тайна агентура в София, Варна и Пловдив. Те са мотивирани да издирват най-добрите бизнес-партньори, да договарят най-добрите сделки и да ви осигуряват стрaхотни оферти за грабене. И не си мислете, че носят шлифери с вдигната яка и тъмни очила – напротив, те са усмихнати, приветливи и открити!Накратко – в какво се състои работата на търговския представител на Grabo.bg? Да намери и проучи възможни бизнес-партньори, с които да договори страхотните отстъпки, които вие виждате на сайта. Това съвсем не е лесно, но нашите агенти не се спират пред нищо, когато надушат добра сделка. Tе се стремят да изградят дълготрайни отношения с партньорите си, защото приятелството в света на бизнеса е едно от най-важните неща!

Да започнем със Софиянците – те са най-големият екип, но със сигурност не са в повече. Визо, Ели, Ива, Мира, Ваня, Нарги и Туньо са виновниците за чудното хапване в суши-ресторанта във вторник, за скока от балон над Студентски град, или пък за чудния маникюр, който си направихте вчера. В техния офис понякога е доста напечено – все пак София е градът с най-много активни оферти. Но пък всички столични агенти притежават едно много полезно качество – страхотно чувство за хумор, с което правят всяка една среща забавна и приятна!Продължаваме с колегите им от морската ни столица - Варна. Петко, Мария, Иво, Георги и Деси се срещат всеки ден с морето и усмихнатите морски бизнес-партньори. Техният екип уверено прави големи крачки – за това говорят темповете, с които сайтът ни се развива във варненския регион и не само. „Делфинчетата” на Grabo.bg не спират да ни изненадват с чудесни предложения, направо ще се учудите колко много от националните ни оферти за шопинг и пътувания идват оттам!И накрая – симпатягите от централния офис на Grabo.bg в Пловдив. Пламен, Ваня, Вени, Наско и Дани са хората, с които ние, копирайт екипът на Grabo.bg, се срещаме най-често. Техните усмивки и угрижени физиономии са всекидневна част от работния процес, и си е чисто удоволствие само да ги гледаме как минават през трудностите заедно, като истински отбор! Събранията в конферентната зала изглеждат като от американски филм за големи корпорации, а професионализмът, койтo се процежда под вратата, се усеща във всяка една тяхна сделка.Не мислете, че само тези три екипа движат работата на сайта в цялата страна. Още 10 града се радват на присъствието на агентски усмивки. Те са изправени пред доста трудната задача да са сами на бойното поле – и може би точно заради това мотивацията им е ненадмината! Дали ще е Русе, Плевен, Добрич, Шумен или южните Благоевград и Стара Загора – агентурата ни във всеки град действа с упоритост и не оставя нито една следа непроверена!

И ето че нашите тайни агенти вече не са толкова тайни и за вас – клиентите на Grabo.bg! Ако ги видите – поискайте им по един автограф, заслужават го. :)
Коментари
много сте готини
Преди 8 години
МНОГО СТЕ ГОТИНИ ВСИЧКИ!
Преди 8 години
Поздравления за всички от екипа!
Преди 8 години
Поздравления за всички ви! Много сте готини и продължавайте все така!
Преди 8 години
Поздравления към всички! Чудесен тим!
Преди 8 години
Сладури!
Винаги да си помагате и подкрепяте:)
Преди 8 години
"Тайната агентура на Grabo.bg" е популярна в цяла България :) Поздравления!
Преди 8 години
А къде да намерим телефоните на тайните агенти? За да си поговорим малко с тях за оферти, пари...?
Преди 8 години
Благодарности на „Делфинчетата„ от Варненския екип и по специално на Мария, с пожелания да са здрави, усмихнати и само напред и нагоре.
Преди 8 години
Браво на агентите от Grabo.bg , поздравления и адмирации към Вас. На трите екипа пожелания за здраве и късмет.
П.П. Следят офертите ви и от Гърция; и от Турция; и от Сърбия... само така :)
Преди 7 години
Браво на всички агенти за добрата и неуморна работа, най-вече на Делфинчетата. Имам следния въпрос: тайните агенти могат ли да проверяват качеството на извършваните услуги в предлаганите оферти?
Преди 6 години

Добре дошли в oфициалния блог на Grabo.bg

Тук споделяме най-новите идеи, размисли и новини директно от кухнята на Grabo.bg.
Абонирай се