Новини 0
211593
Ресторант Копитото раздава награди! Виж дали не си сред печелившите Публикувано на 22 Март 2013 от Десислава
Пазаруването от Grabo, освен страхотни оферти на супер цени, може да ви донесе и още неочаквани награди. Нашите партньори от ресторант Копитото имаха специална изненада за всеки, закупил ваучер, по последната им оферта – участие в специалната им томбола!

Ето и имената на петте щастливци и наградите, които спечелиха:
Юлиана Раева печели голямата награда - уикенд за двама в петзвезден SPA хотел. Мария Методиева, Радка Атанасова, Валентина Тодорова и Андрей Георгиев печелят по една VIP карта за двама с 50% намалениe за 5 посещения в Ресторант Копитото!

На печелившите честито! А вие продължавайте да пазарувате в Grabo и да хапвате вкусно в ресторант Копитото!

Прочети още
Новини 0
3635
Коледа е! Нека бъдем по-добри и да помогнем на децата в нужда Публикувано на 21 Декември 2012 от Десислава
Коледа е най-светлият християнски празник, когато всички се събираме със семействата си и с най-близките си хора, и се радваме на обичта и подкрепата им. За съжаление има деца в България, които нямат дом, нямат семейство и Коледа е просто поредният тъжен празник, на който те осъзнават колко са сами. Ако всички отделим по малко, можем да им помогнем да се почувстват обичани!


Прочети още
Любопитно 0
3450
Зимни изкушения за всички сетива Публикувано на 20 Декември 2012
Здравейте, грабомани!

Зимата вече е неоспорим факт и немалко от нас бърчат вежди, хързулкайки се по заледените улици. Вместо обаче да се отдам на меланхолията от студения фронт, аз се заех да мисля как да стопля положението. И понеже Фиджи ми идва малко далеч, ви предлагам малко да се позагреем с хапване, пийване и някоя друга глезотийка...

Прочети още
Любопитно 1
4134
За малчуганите - подаръци от сърце Публикувано на 29 Ноември 2012
В Grabo обичаме малчуганите - имаме си няколко горди майки и татковци, и само чакаме да ни доведат сладките си бебоци, за да им погукаме (е, гукането е взаимно, де). Днешният пост е посветен точно на малките съкровища...

Прочети още
Бизнес 21
7058
Грабнахме най-ценната статуетка на BG Site 2012 Публикувано на 13 Ноември 2012
Grabo.bg спечели наградата на журито в категория Grand Prix на BGSite 2012. Церемонията по награждаването се проведе вчера във Vivacom Art Hall.

BG Site 2012 Статуетки
Вече имаме две красиви статуетки от BG Site!

Категория Grand Prix присъства за пръв път в програмата на най-престижния браншови конкурс в българската уеб индустрия. В тази категория участват само победителите от минали години, а Grabo.bg се класира благодарение на миналогодишната награда за най-добър сайт в категорията за онлайн магазини и групово пазаруване. Другите номинирани в Grand Prix са технологичния портал Kaldata и едно от най-успешните дизайн студия в България eDesign.

Благодарим на организаторите от Фондация BG Site за огромния им принос към интернет бранша. Благодарим на уважаемото жури за високата оценка. Тя означава много за целия ни екип!
Прочети още
Любопитно 3
4791
It's Sushi Time - грабвайте клечките! Публикувано на 07 Ноември 2012
Здравейте, грабомани!

Знаем, че почти няма уважаващ себе си българин, който да не обича мусака и боб яхния. Но понякога ни се ще да оставим къкрещия гювеч и да се протегнем към кухнята на някои по-далечни култури - та чак до Япония!

Прочети още
Любопитно 3
6356
Имате среща в събота вечер? Grabo има 5 трика за перфектна визия Публикувано на 08 Октомври 2012
Привет, грабоманки! Имате ли планове за следващия уикенд - романтична среща или готино парти?

Всички знаем, че когато една жена има специален повод, хуква по магазините като луд с картечница в търсене на идеалния тоалет. Но понякога не е нужно да си изтъркваме токчетата от обикаляне, за да изглеждаме неотразимо. Тайната се крие в малките неща, които изграждат визията. Ние ще ви предложим 5 страхотни оферти, с които успехът ви е в кърпа вързан!

Как ги избрахме ли? Вижте сами!

Прочети още
Любопитно 0
3666
Край на скуката с нашите интересни шопинг оферти! Публикувано на 26 Септември 2012
Здравейте, грабомани!

Има дни, в които целият екип от копирайтъри се въодушевява неимоверно. Причината в повечето случаи е някоя, меко казано, грабваща оферта! И понеже тук всички сме маниаци на тема пазаруване, точно интересните шопинг оферти са най-често източник на радост и подскачане по столовете.

Ето за какво сме възклицавали "Ах, колко е яко!" или "Ама че интересно!" в последния месец...

Прочети още
Любопитно 2
4181
Пътешествие в света на масажите Публикувано на 18 Септември 2012
Здравейте, грабомани!

Пътешества ли ви се? Ако отпуската е вече само спомен, можете да се гмурнете в едно по-различно приключение без да напускате града – в света на масажите! Ще ви кажа малко повече за най-сладките начини да релаксирате с ваучер от Grabo.bg.

Прочети още
Любопитно 3
5109
Grabo раздава любовни съвети! Как се избира подарък за половинката Публикувано на 13 Септември 2012
Привет, грабомани! Лятото вече си отминава, но ние в Grabo оставаме на любовна вълна. Наскоро една приятелка ни сподели, че с дни търси специален подарък за половинката си, с който да върне пламъка помежду им. Така ни хрумна идеята да направим проучване как със сделките на Grabo може да поддържате огъня във вашата връзка. Речено - сторено!

Прочети още