Любопитно 0
46719
Хороскоп за пътешественици: Изберете дестинация според зодията си Публикувано на 02 Март 2017 от Десислава
Зимата скоро ще бъде само спомен, а това означава, че е време сезонът на пътешествията да бъде официално открит! Ако и вие все още не сте избрали своята дестинация за 2017 година, този хороскоп за пътешественици, изготвен от Grabo.bg, ще ви подскаже кое кътче по света и у нас пасва най-добре на зодиакалния ви знак!

Овен
Огнената ви натура жадува за приключения и слънчеви страсти целогодишно. Затова и вашите пътешествия трябва да бъдат запомнящи се и поръсени с двойна доза екзотика. Предлагаме ви тази година да изживеете своята приказка във винаги горещия Дубай!


Прочети още
Любопитно 0
2860
Топ 10 любими десерти на българина Публикувано на 19 Декември 2016 от Десислава
Негово величество Десертът - как да му устоиш? Някои биха му отказали, но не и истинският българин, който оставя най-доброто за накрая - а именно сладкото удоволствие да погали небцето си с нещо наистина вкусно. А кой, ако не ние, българите, знаем как да си доставим наслада за тялото и душата!



И най-хубавото е, че ако не можете да си го приготвите сами, винаги можете да видите какво се предлага в Grabo.bg - сайтът, в който всеки ден ще откриете кулинарни специалитети от цял свят, и то с 50% отстъпка и нагоре!
Прочети още
Любопитно 0
1502
Топ 5 прически и маникюри за новогодишните празници Публикувано на 14 Декември 2016 от Десислава
Всяка година коледните и новогодишни празници се превръщат в триумф на женската красота. Но всяка дама знае, че не е достатъчно просто да облече една прекрасна рокля, за да стане център на вниманието. Безспорно главни “виновници” за това са детайлите - онези, без които визията остава незавършена.



Верен съюзник в тази мисия щe ви бъде Grabo.bg - ние се грижим да ви предоставяме всеки ден нови и интересни идеи как да блеснете със своята красота и чар през цялата година!
Прочети още
Любопитно 0
931
10 от най-гледаните комедийни постановки за 2016 Публикувано на 14 Декември 2016 от Десислава
Безспорно театърът е най-доброто средство да се потопите в един вълнуващ нов свят, да избягате от скучното ежедневието и да се вживеете в ролята на главния герой. А още по-хубаво е когато е гарнирано с голяма порция смях и забавление! И тъй като смехът е здраве, не пропускайте да се посмеете от сърце с 10 от най-популярните комедийни постановки на 2016 година!



За целта екипът на Grabo.bg направи класация кои са най-продаваните спектакли и ето отговора:
Прочети още
Любопитно 0
1993
Топ 7 парти дестинации за Нова година в Европа Публикувано на 09 Декември 2016 от Десислава
Най-дългоочакваният ден в годината наближава - 31 Декември! Приготовленията кипят, плановете се променят, но едно остава - желанието за незабравимо посрещане на 2017г!



И в този дух ние идваме със 7 страхотни предложения как да превърнете празника в най-вълнуващото събитие. Поверието гласи, че както започнете новата година, така и ще ви върви докрая. Затова я направете наистина запомняща се!
Допитахме се до пътешествениците от Grabo.bg - сайтът с най-богатия избор от почивки и екскурзии на промоционални цени, и те ни издадоха следните Топ 7 парти дестинации за Нова година в Европа:
Прочети още
Бизнес
119197
Вече можете да платите ваучерите си от Grabo.bg и в Български пощи Публикувано на 26 Юли 2016 от Десислава
От 25 Юли клиентите на Grabo.bg имат още една опция за заплащане на своите ваучери - на касите на Български пощи.



След като грабнете ваучер и изберете опцията за плащане "Български пощи", ще получите номер, с който можете да платите необходимата сума на касата във всеки клон на Български пощи в цялата страна.

След като платите, на касата ще ви издадат касов бон, а Грабо ваучерът можете да откриете както обикновено - в профила си в Grabo.bg.

Касите на Български пощи са над 2900 в цяла България. Адресите на всички клонове можете да видите тук.
Прочети още
Новини 0
4965
Kapana Fest ще събуди лятото в творческото сърце на Пловдив Публикувано на 26 Май 2016 от Десислава
В началото на юни месец в Пловдив предстои да се случи едно наистина шарено и вълнуващо събитие - третото издание на любимия ни Kapana Fest. Пълното с цветове, усмивки и много музика преживяване, привлича не само пловдивчани, но и много гости на града от близки и далечни кътчета. Тази година фестивалът ще се случва от 1 до 5 юни, а ако веднъж попаднете в този Капан от свежо настроение няма да ви се иска да излезете от него.


Прочети още
Новини
43971
5% cash-back за покупки през мобилното ни приложение до 15 май 2016г Публикувано на 28 Април 2016 от Десислава
Свали приложението на Grabo.bg за твоя смартфон до 15-ти Май и спести още повече! За всяка покупка през сваленото приложението за Android или iOS в периода до 15-ти Май 2016г, получаваш 5% cash-back във виртуалния си портфейл!



Ако досега не си ползвал приложенията ни за Android и iOS, сега е най-добрият момент да ги свалиш.

Свали безплатно мобилното приложение на Grabo.bg:

Пазарувай на воля - още повече оферти на още по-добра цена!
Прочети още
Новини 0
20161
Представяме ви Опознай.bg - Пътеводителят на България Публикувано на 21 Декември 2015 от Десислава
Днес поставяме началото на нов проект - Опознай.bg.

Дълго време в Grabo.bg развивахме секцията Grabo Пътеводител - каталог с природни и културни забележителности в България. Решихме, че е време да създадем изцяло нов сайт, в който да доразвием идеята и да създадем най-изчерпателния каталог на забележителностите в България.

Така се роди Опознай.bg - точното място за всеки, който обича да пътува и да открива нови и интересни места в страната.



Прочети още
Новини 26
70209
Бъди Смарт-фен и спестявай повече, като пазаруваш през смартфона си Публикувано на 23 Октомври 2015 от Десислава
Пазарувай през мобилното приложение на Grabo.bg и виж как можеш да спестиш още!

Ако досега не си ползвал приложенията ни за Android и iOS, сега е най-добрият момент да ги свалиш. Ако пък вече ги ползваш, се увери, че си инсталирал последната версия, за да участваш в кампанията Смарт-фен!

За първите 5 оферти, които закупиш през приложението до 31.12.2015г, ще получиш обратно 5% cash back от изхарчената сума, във виртуалния си портфейл. Ще можеш да ползваш сумата за бъдещи покупки чрез Grabo.bg.

Грабването на ваучер за следващата ваканция, вкусно хапване или меден масаж, е още по-лесно и бързо - с мобилното приложение всички актуални оферти са в джоба ти по всяко време!
Прочети още