Новини 1
1946
30 + бизнеса събраха Grabo.bg и Action Coach Bulgaria във Варна, за да им разкрият кое е платиненото правило в комуникацията Публикувано на 05 Юли 2023 ·

През изминалата седмица екипът на Grabo Варна, съвместно с Action Coach Bulgaria, събраха на едно място 30 от най-изявените бизнеси на морската столица. 

В приятелската обстановка на Flame’s Bar, Бойко Проданов от Action Coach Bulgaria разкри кое е платиненото правило в комуникацията и как да не губим над 50% от комуникацията с клиенти, екипи и партньори.

Това е първото подобно събитие, което екипът на Grabo Варна организира и с което искаше да покаже на партньорите си, че ние не сме само платформа, в която бизнесите рекламират своята дейност. Показахме им, че Grabo е техен партньор, които им помага в развитието във всеки един аспект. Защото знаем, че когато си партнираме успешно, вървим стремглаво напред заедно.

Освен да получат безценни съвети от Action Coach, бизнесите се убедиха, че във Варна може да бъде изградена една приятелска, позитивна и изключително полезна бизнес среда.

Цялостната концепция на идеята ни да съберем на едно място толкова различни бизнеси, опериращи в различни ниши, беше изградена върху това да подпомогнем тяхното развитие и така те да достигнат едно следващо ниво. Да създадат контакти, които вярваме, че ще са им изключително полезни и не на последно място да им покажем, че ние от Grabo.bg сме техен сигурен партньор.

Изключително сме благодарни и на нашите партньори, които с невероятен хъс ни помогнаха това събитие да стане реалност:

Action Coach Bulgaria – За уникално полезната информация поднесена по атрактивен и достъпен начин.

Flame’s Bar Varna – За това, че ни поканиха в прекрасното си заведение и ни накараха да се почувстваме като у дома си.

Вилд Дизайн – За страхотните брандирани подаръци, които бяха подготвили за всички гости. 

Ivaylo Nachev Photography – За това, че въпреки натовареният си график, откликна на нашата покана и запечата емоциите на всички от това преживяване.

Wild Art – За цялостната ни рекламна визия. Без тях тя нямаше да бъде толкова запомняща се и впечатляваща.

Винарска изба Алгара - За това, че доставиха истинско удоволствие на сетивата ни с дегустацията на специално подбрани вина.

Хотел Панорама – За това, че се погрижиха за невероятно вкусния и красив кетъринг.

Бутиково ателие Сладък Разкош – За уникалните ръчно изработени меденки с нашето лого, които всеки получи.

А ето и част от обратната връзка от някой от участниците в бизнес обучението:

„Доволен съм много от събитието, беше много приятна и позитивна среда. От презентацията на Action Coach съм приятно изненадан, защото въпреки, че бях запознат с този тип анализ, успях да науча и някои нови качества на различните типове клиенти. Бойко е много добър в презентирането, успя да предразположи всички и да ни накара да забравим за притеснението от формалната среда и да се концентрираме върху задачите които ни постави. Адмирации за цялостната организация на екипа на Грабо.бг, най-вече за топлото посрещане и всички малки изненади, които последваха след лекцията. Поздравявам целия екип за старанието, отношението и най-вече персоналният подход към всеки един от представителите на партньорски бизнеси“.

Отзив от Емил Христов от Център Physio-Health 

„Присъствието на събитието на Grabo.bg и Action coach беше много полезно за мен и мъжа ми. И в допълнение създадохме добри контакти. Самият Бойко е много интересен човек, и мислим отново да се срещнем с него. Добър професионалист е и си разбира и харесва работата. Благодарим още веднъж на екипа на Grabo.bg за поканата и предоставената възможност“.

Отзив от Дарина Колева от Малък фестивал на куклите 

 

„Относно събитието, много благодаря за поканата! Беше изключително полезно за мен. Впечатлена съм не само от самата презентация, а и от цялата концепция да се съберат на едно място различни бизнеси, които на пръв поглед изглеждат тотално различни, а всъщност се оказва, че могат да си бъдат изключително взаимно полезни. Запознах се с много нови хора, някои от които потенциални бъдещи клиенти и партньори. Презентацията беше чудесна и забавна. Да метафоризираш в съзнанието си клиенти, колеги и служители под една приятна форма, която ги определя, характеризира и ти помага да намериш по-правилния път към тях. Благодаря на Grabo.bg и целия екип на Action coach, че ми предоставихте възможност да бъда част от това събитие. 

Надявам се да сбъдвате още съвместни проекти!

Успех!“

Отзив от Мариела Тодорова от WildArt

„ Участието ми в обучението на Grabo.bg за “Платиненото правило в комуникацията" беше невероятно обогатяващо и вдъхновяващо. Лекторът Бойко Проданов представи информацията ясно и добре структурирано. Получих подробни примери и упражнения, които ми помогнаха да разбера основните принципи на ефективната комуникация. Обучението включваше групови упражнения и ролеви игри, което го направи особено ценно. Имах възможността да се запозная и обменя опит с други собственици на бизнеси, което направи събитието още по-ползотворно. 

Благодаря на Grabo.bg, че бях част от тази атмосфера.”

Отзив от Виктория Иванова от Вилд Дизайн

„Много ми хареса! Научих нови неща и обстановката беше изключително приятна!“

Отзив от Илин Пеев от Bar Simple

"За мен като начинаеща в този бранш беше много полезно събитието на Грабо, което се състоя. Научих доста ценни съвети за това как да работя с клиенти." 

Отзив от Галя Попова от Студио Varna 8

"Беше много хубаво  организирано събирането и дано пак да има такова."

Отзив от Ивелина Стоянова от  English Language Academy и Козметичен салон Dermis

“Събитието на Грабо и Action Coach беше очаквано интересно и за мен лично много забавно и много полезно! В кратка, бърза и атрактивно поднесена презентация, научих много нови и полезни за работата неща, които отварят нов поглед и към мен самата и към хората по принцип. Запознах се с експерти в различни области, разменихме гледни точки и контакти и то забавлявайки се! Като представител на държавна културна институция с мисия за обществото мисля, че е важно специалистите и експертите при нас да бъдат обучавани точно по този съвременен и адекватен на настоящата ситуация начин. Сърдечно благодаря за поканата, мисля, че партньорството  между Грабо и театъра и операта във Варна ще става все по-важно и ползотворно и за двете страни!”

Отзив от Стефка Гичева от Държавен драматичен театър "Стоян Бъчваров" и Държавна опера Варна

Коментари
great!
Преди 4 месеца
mmm mmm хареса това.

Test double great!

преди 4 месеца