Анкети 43
13891
Гласувайте за най-оригинален рекламен текст! Публикувано на 08 Ноември 2011
Ето, че дойде моментът да разберем кои предложения за оригинален рекламен текст се понравиха най-много на нашите копирайтъри и Търговския ни директор. Ние избрахме петимата финалисти, но вие избирате победителя.

хотелТой ще спечели Петзвездна почивка за двама в SPA Комплекс Орфей*****, Девин! И не само това - SPA Орфей е подготвил специална изненада за влюбените - романтична вечеря по време на престоя, плюс бутилка вино.

Ето ги и петимата финалисти! Можете да гласувате за тях до 14:00ч на 11.11.2011г.
Прочети още
Новини 15
5622
Здравейте, грабомани! Публикувано на 04 Ноември 2011

Ние сме Грабомир и Грабослава - лудо влюбена двойка, със страст към пътешествията до екзотични дестинации, шоколада и караоке вечерите. А от скоро, и едни от авторите в новия блог на Grabo.bg! Обещаваме този първи пост да е една от многото интересни, забавни, информативни и, надяваме се, полезни публикации, които ще четете по тези страници. Нашето желание е блогът да се превърне в място, където всички вие, които харесвате Grabo.bg, да научите повече за нас - хората зад "синия фон" на сайта! Очертава се едно дълго и вълнуващо приятелство, така че добре дошли и приятно четене!

Прочети още