Анкети 7
31625
Гласувай за най-яка първоаприлска шега - победителят ще ходи в Банско! Публикувано на 30 Март 2012 от Десислава ·
„Светът е оцелял, защото се е смял!”. А за да ви помогнем да се посмеете хубавичко, в Grabo.bg решихме по случай 1-ви Април да ви попитаме за най-яките шеги, които сте правили. Имахте 9 дни на разположение, след което помолихме комиците от Големите, като специалисти по смеха, да подберат най-яките истории, за които да гласувате.



Веселин Стоянов, Борис Лапшов, Рая Белева, Анелия Луцинова и Катето Евро прегледаха внимателно вашите предложения, посмяха се добре и избраха 12 шеги, които да се борят за наградата - романтичен SPA уикенд с масажи и шампанско за двама в Хотел Бъндерица, Банско!

Вижте класираните за гласуване смешки:

Христо Стоянов:
Сутринта на 1-ви Април слагам в джоба си макара с конец. Желателно е цветът на конеца да е значително по-ярък от цвета на дрехата ми, за да се вижда отдалече. С помощта на игла прокарвам края на конеца от вътрешността на джоба към външната страна и оставям да виси отпред на дрехата ми. С изненада ще установите, че всеки път щом се приближите към някой познат, той ще посяга да махне висящия конец. От вас се иска само да запазвате самообладание и да не се разсмивате веднага, а да оставите грижовните ви познати да издърпат със смаян поглед поне няколко метра от конеца на макарата, преди да разберат, какво сте им спретнали. :)

Deni Deni Den:
Лакирах през нощта съпруга ми с ярко червен лак. :) А на сутринта не му оставих на лесно място лакочистителя. Ха-ха-ха, добре се получи, като се имаше предвид изуменото му и изтерзано лице. :)

Zornitsa Yaneva:
Като по-малка редовно ставах и следях детските блокове по телевизията (не че сега не го правя де). :) Та тогава баща ми, който много обича да прави шегички, се бе подготвил точно за първи април, като беше изместил всички часовници в къщата, включително тези на мобилните телефони, с два часа напред. Естествено, само той беше наясно със смяната на часа и всъщност всички в къщи бяха подмамени - не само аз, но поне не си бях изтървала филмчетата. :)

Ваня Ковачева:
С една приятелка си бяхме пуснали имената, за участие в томбола на козметичен магазин. На 1-ви Април помолих една колежка да й се обади от името на магазина, че е спечелила телевизор. Милата се обадила на мъжа си и отишли в магазина да си искат печалбата. :)

Кристиян Найденов:
Те са няколко свързани моите, значи първо се обадих на приятелката ми и й казах бързо да ходи до вкъщи да вземе пари и да ми донесе, че ме вдига паяк. Когато тя стигна къщата ни, аз бях вързал предната врата с катинар и верига. Като ми се обади беше изтрещяла, викаше и какво ли не, а аз й казах, че не съм аз и може би МВР са ни хванали в нещо и са ни заключили, при което тя едва не се разрева. И не беше това края! Казах й да дойде, че ще изтеглим пари от банкомат, а когато дойде й казах, че е късно, колата е репатрирана и за наказание една седмица сме с трамвая. Тогава започна да рита камъни и да се тръшка, а колата беше в съседната пряка.

Danya Stoyanova:
Една приятелка реши, че трябва да се измайтапи с мен. Обажда ми се и ми казва: "Даня, канени сме на сватба!". „На кого на сватба, Снеж?”, „Ами на Николай”. И почва да ми обяснява на кого, а момчето, за което говореше, го бях виждала 2-3 пъти през живота си, по-голям е от нас и естествено се хванах. Девойката ми каза, че ще сме шаферки и трябва да ходим до Казанлък. Разговорът ми с нея продължи 20 минути. След като затворих, почнах да разказвам на мама (бях малка) и казвам как ще съм шаферка и ми трябва красива рокля. И мама след много дълги разсъждения ми каза „Абе, Дани мила, Снежка да не се е пошегувала с теб?”. Аз усилено – „Не мамо, защо да се е пошегувала?”. След 1 час осъзнах какво се случва и се обадих да се накарам на приятелката си. :)

Ani Nakova:
Живея в блок. Станах рано, някъде към 8 часа. Помня, че беше неделя и всички съседи си бяха в къщи. Взех една кофа, обух едни гумени ботуши, изтичах и започнах да звъня на съседите и да им казвам, че мазетата са се наводнили, да вземат кофи и да идват, за да изкараме водата. След 5 минути вече имаше около 10 съседа с ботуши и кофи пред вратата на мазетата, а там нямаше и капка вода. Аз умирах от смях и не можех да им кажа, че съм се пошегувала.

Иван Вълков:
Увива се тоалетната с прозрачно фолио за готвене - сваля се капака. :)

Маги фон Дъъъ:
Подменяш десктопа на приятел или колега с принтскрийн на десктопа му и скриваш иконите. Върши работа при по-невежи на тема компютри. :)

Светла Пенчева:
Преди около 35 години, бях малка и изпратих бабичките от махалата за капачки за буркани на Магазин 1001 стоки. Всички се вързаха.

Gergana Martinova:
Звъниш на някого и му казваш да излезе, че го чакаш спешно отпред, пред блока или къщата му. Той излиза и си чака, и си чака, и чака. Винаги действа. :)

Silviya Nyagolova Pavlova:
Изпратих миналата година на 1ви Април съпруга ми до аптеката за "мас от комари". Той се върза горкия и се изложил в аптеката. :)

Гласуването може да започне - имате време до 22:00 часа на 1-ви Април! А победителят ще бъде обявен на следващия ден! Четете внимателно и се смейте колкото ви душа иска! Поканете и своите приятели да гласуват за вашата смешка! Grabo.bg предупреждава, че прилагането на шегите вкъщи може да доведе до неконтролируем смях и масови усмивки!
Изберете най-яката шега, като гласувате за нейния автор:
Христо Стоянов 120 гласа
Deni Deni Den 8 гласа
Zornitsa Yaneva 4 гласа
Ваня Ковачева 5 гласа
Кристиян Найденов 11 гласа
Danya Stoyanova 1 глас
Ani Nakova 24 гласа
Иван Вълков 38 гласа
Маги фон Дъъъ 6 гласа
Светла Пенчева 2 гласа
Gergana Martinova 3 гласа
Silviya Nyagolova Pavlova 29 гласа
Коментари
Много добра идея - да обновим шегите и разнообразим репертоара ! Дайте почеве идеи, не само тези.
Преди 12 години
mmm mmm хареса това.
За втори път участвам в игра на грабо и за пореден път се уверявам че е нагласено само не знам защо лъжат хората
Преди 12 години
Ivan и mmm mmm харесват това

Никола Гласуването не е нагласено, никой няма интерес от такова нещо :) Просто за да се избегнат злоупотреби в гласуването, има ограничение до 1 глас от един IP адрес и един компютър.

преди 12 години

Христо Съгласен съм Никола Павлов...

преди 12 години

Megi i az sym syglasna s Nikola PAvlov.. ne vi li pisna postoqnno da obivnqvate horata, koito vi davat nagradi.. sled kato spe4elihme vednyj s uporito razprostranenie moga da vi kaja na 100 %, 4e ni6to fyl6ivo nqma.. prosto vie se opitate da 6mekerite i kato ne vi se polu4ava zlobeete sre6tu horata... Nikola i Hristo, s vas sym!!!

преди 12 години

Христо Много вярно е Меги... Просто типична черта за българина е! С ръка на сърцето мога да споделя, че 95% от хората, които са гласували за мен не ги познавам, за което им благодаря МНОГО! Без всички тях нямаше да спечеля никога... Благодаря ви за избора!

преди 12 години

Ivan Честито! Със здраве!

преди 12 години
Защо да е нагласено?
Преди 12 години
juli, Mariq и mmm mmm харесват това
Защото системата не винаги сработва, а и резултатите могат да се манипулират.
Дано не засегна много хора.
Моята шега е:
"Сайтът grabo.bg повече няма да работи."
Преди 12 години
mmm mmm хареса това.
Неприятното е, че историите са далеч не толкова смешни, колкото би подобавало на шеги за 1-ви април. Може би просто не е имало голям избор за журито...
Преди 12 години
Иван, Megi и mmm mmm харесват това
Приятелката ми тъкмо бе взела шофьорска книжка. Разбрахме се да мине през квартирата ми, но когато пристигна съквартиранта от другата стая я посрещна и връчи ключовете на личният ми автомобил с обяснението, че се наложило спешно да отида до приятел. Още тук с очи като стандартни палачинки и уста отворена до към пъпа, моята изгора успя да продума само- Ама как?!?
-Ако има проблем Наско каза да му се обадиш по телефона!
И сега си представете! Тя звъни на домашен телефон и разговаря с моя приятел- той наистина си е в тях и казва, че ми подава слушалката. Аз съм с радиотелефон в ръка дериватен на този, от който тя звъни.
Започвам да я уговарям да сяда в колата и да кара към мен, като същевременно с това леко се промъквам зад нея и я прегръщам:)
Зашеметена от това, че трябва да кара сама чужда кола, представяща си че разговаря с мен от десетки километри разстояние и изведнъж прегърната с фразата- Честит първи Април! тя за малко да припадне.
Преди 12 години
Megi, Надежда, Anelia и mmm mmm харесват това
Изтрих половината от историята, заради ограничението от 1000 символа:)
Нямаше мобилни оператори тогава!
А сега, тогавашната ми приятелка ми е съпруга и ми народи три дечица:)
И до ден днешен успявам да я излъжа на Първи Април:)
Преди 12 години
Megi, Petya, tanq и mmm mmm харесват това

Ivan Да сте живи и здрави, Наско, печелиш моята награда!

преди 12 години