Разни
3380
Марто и Ричи - момчето и неговият далматинец Публикувано на 14 Май 2012 ·
Мартин Лилов (Марто) от Варна и неговият домашен симпатяга - далматинецът Ричи, са поредните победители в наша игра. Снимката им беше една от най-свежарските в конкурса "Аз и моят домашен любимец", и може би затова събра 1274 гласа.

Марто е момче с коса на иглички, нестандартно отношение към живота и горд жител на морската ни столица. А Ричи - е, и той е същият щурак като собственика си.



Марто, разкажи малко за себе си. Откъде идваш, накъде си се запътил и как прекарваш ежедневието си?

Здравейте, казвам се Мартин, на 27 години, и работя в студио за красота. Освен това обичам да снимам и да правя различни видео клипове. Гледам да се забавлявам доколкото и докогато мога. :)

Ежедневието ми обикновено минава в работа, а след това спорт. Тренирам много неща, но всички само за забавление. Всеки ден съм на плажа Beach Volley, тренирам скално катерене, тенис, а от известно време се занимавам и със Slackline. Радвам се на свободното си време и гледам да го запълвам с интересни неща.

От снимката човек би си помислил, че се занимаваш с акробатика или фрийрън. Има ли нещо такова? :)



Донякъде - преди тренирах Break и RnB. Но това е минало, сега просто обичам да се забавлявам и да правя неща, по-различни от обичайните.

Даваш вид на екстремен тип - познахме ли? Кое е най-щурото нещо, което някога си правил?

Да, бих се определил като екстремен тип. Не съм правил кой знае какво, но пък имам големи планове. Тренирам в клуб за катерене - караме каяци, катерим скали, скачаме от мостове с въжета - махало, рапели, бънджи и тролей. Да се надяваме, че това лято ще реализирам нещо, което ми се иска от доста време - полет с парапланер, скок от самолет или разходка с парашут.



Вече знаем, че Ричи е с вас от 4 години - каква порода е и какво интересно можеш да ни кажеш за него?

Ричи е далматинец. А всъщност е на 8 години - времето лети, а аз не съм усетил. Ричи яде всичко, въргаля се из локвите. Дядо обикновено се обръща към него с "Ей, глупак, не...."



Беше ли чувал за Grabo.bg преди конкурса? Как ти се стори идеята на играта?

Да, разбира се, че бях чувал. Нашата фирма редовно пуска оферти в Grabo.bg. Освен това, редовно грабим оферти, когато дойдат подходящи.



Идеята за играта ми се стори добра. Половинката беше споделила, че никога не печеля и когато видях играта съвсем в началото й казах: "Искаш ли да се борим и най-после да спечелим?" Така и стана за наш късмет! Една седмица не сме спали, за да пишем на този и онзи да гласува за нас, но според мен си заслужава. :)

Какви оферти ти се иска да виждаш по-често?

Оферти за екскурзии, разбира се! Аз и компанията много обичаме оферти за игри - като излязат, винаги взимаме много ваучери. Така че, евала Grabo!



Пожелания към екипа ни и останалите грабомани?

На екипа бих казал - Благодаря за наградата. Радвам се, че ограничихте фалшивите гласове и продължавайте да сте все така лесно достъпни за обикновения човек.



А за грабоманите - щом пазаруват, значи се радват на офертите. Аз пък се радвам, че имаме приятели, които ни помагаха и ще ни помагат и за напред. Хората са казали: "Помогни и ще ти помогнат". И така - след Санторини ще пратим много снимки. :)