Новини

Тук можете да намерите най-актуалното в Grabo.bg

Новини 0
345
Grabo.bg вече на 13 години Публикувано преди 4 дни

Този септември Grabo.bg отпразнува своя 13-ти рожден ден. За да отбележим още една годинка от създаването си, целият ни екип замина за град Луковит, за да разгледаме околностите и да отпразнуваме повода си. Нашите домакини от Diplomat Plaza Hotel & Resort**** се погрижиха да се почувстваме изключително удобно и ни организираха чудесни приключения в околностите и страхотно парти вечерта. Благодарим на всички потребители и бизнес партньори, че вече 13 години ни гласувате доверие и ни помагате да вървим напред. Искаме да споделим с вас празника си с малко снимки от чудния ни тиймбилдинг.

Прочети още
Новини 0
905
30 + бизнеса събраха Grabo.bg и Action Coach Bulgaria във Варна, за да им разкрият кое е платиненото правило в комуникацията Публикувано преди 3 месеца

През изминалата седмица екипът на Grabo Варна, съвместно с Action Coach Bulgaria, събраха на едно място 30 от най-изявените бизнеси на морската столица. 

В приятелската обстановка на Flame’s Bar, Бойко Проданов от Action Coach Bulgaria разкри кое е платиненото правило в комуникацията и как да не губим над 50% от комуникацията с клиенти, екипи и партньори.

Това е първото подобно събитие, което екипът на Grabo Варна организира и с което искаше да покаже на партньорите си, че ние не сме само платформа, в която бизнесите рекламират своята дейност. Показахме им, че Grabo е техен партньор, които им помага в развитието във всеки един аспект. Защото знаем, че когато си партнираме успешно, вървим стремглаво напред заедно.

Прочети още
Новини
658
Правила на играта Почивка за двама в Лещен Публикувано на 23 Май 2023

1. Организатор на кампанията и официални правила:

Онлайн играта ”Спечели почивка за двама в Лещен", за кратко по-долу наречена Играта, се организира от Грабо Медия АД, ЕИК 203412406, със седалище и адрес на управление гр. Пловдив, бул. Източен 94, представлявано от Сребрин Ватралов, за кратко по-долу наречено Организатор на кампанията или Организаторът. Участниците в кампанията са длъжни да спазват условията и разпоредбите на описаните по-долу правила на кампанията, наречени за кратко Официални правила на кампанията.

Прочети още
Новини 3
458
Бате Ицо - човекът, който буди усмивките Публикувано на 30 Март 2023

На 1 април, в деня на хумора и шегата ви срещаме с един човек, чието име буди у малки и големи усмивки – Бате Ицо. Христо Колев, когото децата от страната познават като бате Ицо от малкия екран, рисуващ приказки на стъкло, е роден във Варна. Завършва в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов”,“ актьорско майсторство за куклен театър“ в класа на проф. Николина Георгиева. Като дете, между 1980 и 1990 г., играе в „Щурче” на братя Райкови. Това е и  причината актьорът да продължи да се занимава с театър и  изцяло да отдаде работата си на децата. Днес Христо Колев е художествен ръководител на студио, което притежава полувековна история.

Прочети още
Новини 4
908
Световното шоу “Нощ на звездите” отново ще освети небето над Пловдив Публикувано на 09 Март 2023

 

За поредна година световното шоу на известния български артист Енчо Керязов - „Нощ на звездите“, ще завладее Античен театър в Пловдив. Едни от най-добрите артисти, обединени от каузата да подкрепят талантливите деца на България, ще се качат на древната сцена на 26 август, с начало 20:30ч.

Прочети още
Новини 4
1230
Любо Киров обяви „Турне 2023“ - дати и билети Публикувано на 09 Март 2023

Любо Киров обяви „Турне 2023“, което включва концерти в големите градове в страната. Началото ще бъде на 2 август в Античния театър в Пловдив. Следват летните театри в Бургас, Варна, Стара Загора, Велико Търново и Русе, а в София концертите ще бъдат в две поредни вечери в зала 1 на НДК. Предстои добавянето и на още дати. На сцената с Любо Киров отново ще бъдат Голямата банда и много гост изпълнители.

Прочети още
Новини 160
1070
Правила на играта ”Спечели СПА почивка за двама в SPA хотел Персенк*****, Девин" Публикувано на 10 Февруари 2023

1. Организатор на кампанията и официални правила:

Онлайн играта ”Спечели СПА почивка за двама в SPA хотел Персенк*****, Девин", за кратко по-долу наречена Играта, се организира от Грабо Медия АД, ЕИК 203412406, със седалище и адрес на управление гр. Пловдив, бул. Източен 94, представлявано от Сребрин Ватралов, за кратко по-долу наречено Организатор на кампанията или Организаторът. Участниците в кампанията са длъжни да спазват условията и разпоредбите на описаните по-долу правила на кампанията, наречени за кратко Официални правила на кампанията.
 

Прочети още
Новини 1
1303
Трифон Зарезан - легенда и традиции в 3 от най-добрите изби в България Публикувано на 06 Февруари 2023

С идването на февруари в мислите ни нахлува темата за истинска любов и разбира е, хубаво вино. И тъй като истинската любов е сложна работа, решихме да отделим повечко внимание на виното.

Първо - легендата. Нека си припомним кой е Трифон Зарезан и защо е патрон на празника на виното. Легендата разказва, че Трифон е бил лозар и както всяка година в един зимен ден си зарязвал лозето. Покрай него минала Света Богородица с младенеца Исус по пътя си към църквата за пречистване след 40-тия ден на бебето. Трифон виждайки я, й се присмял. На Светата майка и станало мъчно, но си замълчала. като минавала покрай къщата му обаче, казала на жена му да вземе чиста кърпа и сол и да бяга към лозята, защото Трифон си е отрязъл носа. Затичала се жената, но на лозето видяла, че макар и леко “понаправил” главата Трифон е добре. Разказала му тя какво й е казала Богородица, а Трифон отново се присмял, че не е толкова пиян, че да си отреже носа. Замахнал той, за да покаже и с действие, че е добре, но си клъцнал носа. Оттам идват и различните наименования на празника - Зарезановден, Трифун Чипия, Трифун Пияницата.  

По традиция в България на 14 февруари се е чествал Свети мъченик Трифон, покровител на лозарите, винарите и кръчмарите. След като приемаме григорианския календар, празникът се измества на 1-ви февруари, а на 14-ти се отбелязва Дена на лозаря. Така или иначе двата празника остават неизменно преплетени в традицията.

След като се запознахме с произхода на празника е време да се “разходим” в 3 от най-добрите винарски изби в България. Като страна със стара традиция в производството на вино българските изби са много и някои от тях са признати в цял свят. Спряхме се само на 3 от тях, но можете да добавите и вашите предпочитани в коментари. 

Винарна "Мидалидаре Естейт"

Прочети още
Новини
2329
Правила на играта ”Спечели СПА и ски почивка за двама в Парк-хотел Гардения****, Банско" Публикувано на 12 Декември 2022

1. Организатор на кампанията и официални правила:

Онлайн играта ”Спечели СПА и ски почивка за двама в Парк-хотел Гардения****, Банско", за кратко по-долу наречена Играта, се организира от Грабо Медия АД, ЕИК 203412406, със седалище и адрес на управление гр. Пловдив, бул. Източен 94, представлявано от Сребрин Ватралов, за кратко по-долу наречено Организатор на кампанията или Организаторът. Участниците в кампанията са длъжни да спазват условията и разпоредбите на описаните по-долу правила на кампанията, наречени за кратко Официални правила на кампанията.

Прочети още
Новини 4
1626
Няколко факти за Никулден, които може би не знаете Публикувано на 02 Декември 2022

На 6 декември отбелязваме Никулден. Ето защо решихме да съберем няколко интересни факта за празника и за Свети Николай. Споделете ги с някой именик или пък ги разкажете на празничната трапеза край традиционния шаран. Знаете ли, че…

Прочети още
1