Добре дошли в oфициалния блог на Grabo.bg

Тук споделяме най-новите идеи, размисли и новини директно от кухнята на Grabo.bg.
Абонирай се

Новини

Тук можете да намерите най-актуалното в Grabo.bg

Новини 1
1101
Официални правила на играта ”Спечели почивка за двама и безплатно настаняване на домашен любимец в Комплекс Форест Нук, Пампорово Публикувано преди 1 месец
1. Организатор на кампанията и официални правила:
Онлайн играта ”Спечели почивка за двама и безплатно настаняване на домашен любимец в Комплекс Форест Нук, Пампорово", за кратко по-долу наречена Играта, се организира от Грабо Медия АД, ЕИК 203412406, със седалище и адрес на управление гр. Пловдив, бул. Източен 94, представлявано от Сребрин Ватралов, за кратко по-долу наречено Организатор на кампанията или Организаторът. Участниците в кампанията са длъжни да спазват условията и разпоредбите на описаните по-долу правила на кампанията, наречени за кратко Официални правила на кампанията.Прочети още
Новини
26284
Грабни билет за Sofia Open 2020 от Grabo.bg! Изключителни тенисисти пристигат в България за турнира от 7 до 14 ноември Публикувано на 14 Октомври 2020 от Десислава

След прекъсването на сезона заради пандемията, България има уникалната възможност да бъде сред малкото държави в света, които ще проведат турнир от календара на АТП. Макар и пред лимитирана публика, между 7 и 14 ноември в София ще се проведе турнира Sofia Open, а в страната ще пристигнат едни от най-големите звезди на световния тенис.
Билети за Sofia Open 2020:
7 Ноември (сб) 18 лв. Изтекло
8 Ноември (нд) 18 лв. Изтекло
9 Ноември (пн) 27 лв. Изтекло
10 Ноември (вт) 45 лв. Изтекло
11 Ноември (ср) 50-110 лв Изтекло
12 Ноември (чт) 60-140 лв Изтекло
13 Ноември (пт) 90-160 лв Изтекло
14 Ноември (сб) 90-160 лв. Изтекло

Прочети още
Новини 1
2462
Виж кой печели от томболата по случай рождения ни ден Публикувано на 01 Октомври 2020
Ето, че дойде и вълнуващият момент да обявим кои са късметлиите, които изтеглихме от нашата томбола!

Както вече знаете тази година Grabo.bg навърши 10 години и по този повод решихме да зарадваме нашите потребители, като им дадем възможност да спечелят страхотни награди. Благодарни сме на всички 12862 грабомани, които се включиха и ни написаха своите сърдечни пожелания.


Прочети още
Новини 1
5504
Грабо на 10 години - над 650 хиляди доволни потребители и над 180 хиляди публикувани оферти Публикувано на 29 Септември 2020 от Десислава
През специалната 2020-та година любимият сайт за колективно пазаруване на България - Grabo.bg, стана на 10 години. Създаден през далечната 2010-та година с един офис и персонал от 6 човека, днес екипът на Grabo.bg наброява вече 75 човека и е разположен в 10 града. От 2014-та година сме част от голямото медийно семейство на Новa телевизия и Нетинфо.


Прочети още
Новини
923
Виж как можеш да помогнеш СЕГА на любимото си място с кампанията “Купи и подкрепи” Публикувано на 08 Април 2020 от Десислава
Извънредната ситуация изисква извънредни мерки и екипът на Grabo.bg повече от всякога е убеден в това. Докато си работим от вкъщи обаче, не спираме да мислим как можем да помогнем заедно на нашите бизнес партньори, които са ваши любими места за хапване, спорт, масажи и красота. Много от тях за представители на малкия и средния бизнес в България и именно те изпитват все по-голямо затруднение в условията на карантина и затворен работен процес. Затова решихме да стартираме кампанията “Купи и подкрепи” - за да останем заедно и след тази тежка ситуация!


Прочети още
Новини
1214
Как да се предпазим при плащания с карта и онлайн пазаруване Публикувано на 27 Март 2020
Въпреки технологичния прогрес, все още много хора се притесняват да извършват плащания с банковата си карта, а вместо това използват по-често пари в брой. Но картите са за предпочитане не само заради това, че с тях става по-бързо и по-лесно, а дори и от хигиенична гледна точка, което в наши дни се оказва доста важно.

Всички сме чували за случаи на измами при плащания с карта. Рискове действително съществуват (така както съществуват и рискове при парите в брой някой да Ви ограби). В тази статия ще се опитаме да Ви помогнем да разберете добре какви са те, за да сте подготвени и по-защитени и спокойно да използвате Вашата банкова карта.Прочети още
Новини
23904
Информация относно офертите в Grabo.bg във връзка с извънредното положение Публикувано на 14 Март 2020
Уважаеми клиенти,

Моля, запознайте се с тази информация, във връзка с офертите в Grabo.bg и въведеното извънредно положение в цялата страна до 13.04.2020г. с наложени рестрикции от страна на законовите органи.


Ограничете временно контактуването с други хора

Основен приоритет към момента трябва да бъдат безопасността и благополучието на всички ни. Разбираме, че текущите мерки от страна на законовите органи за ограничаване на епидемията могат да представляват извесетен дискомфорт, но спазването им е изключително важно за доброто на Вас и Вашето семейство. Призоваваме Ви да ги спазвате стриктно.

Въпреки че тази ситуация е извън нашия контрол, екипът ни ще направи всичко по силите си, за да Ви съдействаме при всички възникнали въпроси.


Текущи активни оферти в Grabo.bg

Преди да закупите оферта, обърнете внимание на валидността на ваучера. Ако смятате да използвате услугата по време на извънредното положение, прочетете добре описанието и условията на офертата, а при нужда осъществете връзка със съответния търговец чрез контактите в офертата, за да съгласувате възможността му за изпълнение на услугата в този период, работното му време и заетостта му.


Ако сте закупили оферта по-рано и още не сте използвали услугата

Към днешна дата някои търговски обекти са временно затворени поради мерките на властта. Други обекти работят на намалено работно време. А трети обекти функционират коректно.

Ако сте закупили дадена оферта, но в момента не може да бъде изпълнена поради извънредното положение, възможностите са две:
1). Сроковете за ползване на офертата да бъдат удължени от страна на търговеца. Следете страницата на офертата и изброените по-долу канали, за да получавате своевременно информация (ако не водите директна кореспонденция с търговеца).
2). Офертата да отпадне (например: скорошни театрални постановки; някои скорошни екскурзии и др.). В тези случаи средствата ще Ви бъдат възстановени, за което ще Ви информираме допълнително (ако все още не е извършено).

Екипът ни работи в сътрудничество с представители на всички фирми, чиито оферти сте закупили, и поемаме ангажимент да Ви информираме своевременно за всяка промяна. Единствено апелираме за търпение от Ваша страна.


Следете Вашия e-mail, както и съобщенията в Grabo.bg

Това са каналите, по които ще получавате информация от наша страна и от страна на търговците-продавачи, във връзка със закупените от Вас оферти.


Откази от закупените услуги

Отчитаме зачестяване на случаите, в които клиенти изпращат запитвания дали и при какви условия могат да се откажат от закупена услуга и да получат средствата си обратно.

Имайте предвид, че не винаги това е възможно. В не малко случаи търговецът-продавач има законовото право да откаже, а в други случаи да Ви удържи неустойка.

Преценете сроковете. Ако например желаете да се откажете от дадена екскурзия, за която сте сключили договор със съответния туроператор, Вие най-вероятно ще дължите неустойка и няма да си получите цялата заплатена сума. Но ако поради кризисните мерки и обстоятелства екскурзията отпадне и не се състои, тогава ще бъдете компенсирани без неустойка. А при нормализиране на нещата и осъществяване на екскурзията, всичко ще бъде както е било планирано.

Добре преценете в какви ситуации да предявявате отказ от закупена услуга. Съветваме Ви да го правите единствено при ситуации, когато действително няма как да ползвате закупената услуга поради обективна невъзможност във връзка с извънредното положение.


Отказване от покупки за по-късни периоди

Ако сте закупили оферта, която се отнася за по-късен период - след срока на обявеното извънредно положение - например за края на Април или за месец Май или по-късно, от наша страна на този етап няма да приемаме и обработваме рекламации и откази.

Причината за това е голямата текуща натовареност с клиенти, закупили услуги за по-скорошни дати.

Ако имате покупка за по-късна дата, моля, изчакайте края на извънредното положение и нормализирането на ситуацията. Ако все още желаете да се откажете, можете да се свържете с нас след този период (но задължително преди изтичане на срока за ползване на офертата).


Имайте търпение

В момента е много труден период за търговците, осигуряващи офертите. От тях се очаква да реорганизират дейността си и плановете си и да изпълнят редица не лесни задачи. Това може да отнеме време. Поради това, информацията за офертите и сроковете може да се забави, както и отговорите на запитванията Ви.


Пазете се и бъдете здрави!


С уважение,
Екипът на Grabo.bg
Прочети още
Новини
1034
Временна отмяна на всички културни събития на закрито Публикувано на 09 Март 2020


Уважаеми клиенти,

На 8 Март 2020г. Министерството на здравеопазването издаде заповед, с която в цялата страна се отменят всички културни събития на закрито. Поради тази причина театралните постановки и музикални събития са преустановени за неопределен срок от време.

В Grabo.bg бяха публикувани за продажба десетки събития, които ще бъдат повлияни от тази заповед.

Ако сте закупили някое от тях, важно е да знаете, че:
• Някои от тези събития ще отпаднат. В тези случаи заплатените средствата Ви ще бъдат възстановени;
• Други ще бъдат отложени за нови дати. Ако тези нови дати не Ви устройват, средствата Ви ще бъдат възстановени.

Ще Ви изпратим допълнителна информация в рамките на няколко работни дни, когато разполагаме с повече конкретика.

От наша страна поддържаме връзка с организаторите на всички събития и се надяваме да получим актуална информация своевременно.

Призоваваме Ви да проявите разбиране и търпение, тъй като това е изключително труден момент за всички организатори на събития, а при нас постъпват множество запитвания и е необходимо време за изясняване на обстоятелствата и обработка на запитванията.


С уважение,
Екипът на Grabo.bg
Прочети още
Новини 5
4394
Нова опция в сайта! Вече можеш да си резервираш място онлайн за театрални постановки, концерти и събития Публикувано на 16 Декември 2019
Повече не е нужно да чакаш на опашка пред касата, за да вземеш своя билет или да завериш разпечатан ваучер. Сега можеш да си резервираш място от интерактивната схема на залата и да влезеш да гледаш спектакъла, като само покажеш мобилния си телефон на входа.Прочети още
Новини 0
1181
Подаръчните картички за ваучери - идеален подарък за всеки повод Публикувано на 12 Декември 2019 от Десислава
Коледа наближава, а и следващите месеци са пълни с именни дни, поводи за празнуване и, разбира се, поводи за подаръци. Да зарадваш любимите си хора с нещо, което да им хареса, е истинско удоволствие. То обаче може да се превърне и в кошмар, когато буквално не знаеш какво да вземеш. Започва се обикаляне по магазини, трескаво кликане в сайтове и вечното чудене "дали ще му/й хареса?". Стоп! Няма нужда желанието да зарадваш някого да се превръща в кошмар, нерви и стрес. Имаме решение, което е едновременно бързо, лесно и предлага избор. А свободата да избираш е безценен подарък, нали?Прочети още
1