Новини

Тук можете да намерите най-актуалното в Grabo.bg

Новини
660
Онлайн играта ”Спечели СПА и ски почивка за двама в Мурите Парк Хотел****” Публикувано на 11 Декември 2023

1. Организатор на кампанията и официални правила:

Онлайн играта ”Спечели СПА и ски почивка за двама в Мурите Парк Хотел****, край Банско", за кратко по-долу наречена Играта, се организира от Грабо Медия АД, ЕИК 203412406, със седалище и адрес на управление гр. Пловдив, бул. Източен 94, представлявано от Сребрин Ватралов, за кратко по-долу наречено Организатор на кампанията или Организаторът. Участниците в кампанията са длъжни да спазват условията и разпоредбите на описаните по-долу правила на кампанията, наречени за кратко Официални правила на кампанията.

Прочети още
Новини 1
979
Нова категория в Grabo.bg: Подаръчни картички за любими брандове Публикувано на 06 Декември 2023

През ноември в любимия ви сайт за пазаруване се появи и нова категория - Подаръчни картички. За да се възползвате максимално от удобството и преференциите ѝ, днес ще ви споделим малко повече за нововъведението. 

Категорията представя подаръчни картички на любими брандове. Това са известни вериги за дрехи, за мебели, за домашни потреби или пък по-малки бизнеси за бижута, аксесоари, та дори и някоя готина квартална пекарна. Идеята е да съберем на едно място голямо разнообразие от подаръчни картички, за да можете лесно и бързо да избирате подаръци за истински важните хора. Това ще направи празничното пазаруване доста по-поносимо, нали? :) 

Прочети още
Новини 1
1459
Grabo.bg вече на 13 години Публикувано на 26 Септември 2023

Този септември Grabo.bg отпразнува своя 13-ти рожден ден. За да отбележим още една годинка от създаването си, целият ни екип замина за град Луковит, за да разгледаме околностите и да отпразнуваме повода си. Нашите домакини от Diplomat Plaza Hotel & Resort**** се погрижиха да се почувстваме изключително удобно и ни организираха чудесни приключения в околностите и страхотно парти вечерта. Благодарим на всички потребители и бизнес партньори, че вече 13 години ни гласувате доверие и ни помагате да вървим напред. Искаме да споделим с вас празника си с малко снимки от чудния ни тиймбилдинг.

Прочети още
Новини 1
1749
30 + бизнеса събраха Grabo.bg и Action Coach Bulgaria във Варна, за да им разкрият кое е платиненото правило в комуникацията Публикувано на 05 Юли 2023

През изминалата седмица екипът на Grabo Варна, съвместно с Action Coach Bulgaria, събраха на едно място 30 от най-изявените бизнеси на морската столица. 

В приятелската обстановка на Flame’s Bar, Бойко Проданов от Action Coach Bulgaria разкри кое е платиненото правило в комуникацията и как да не губим над 50% от комуникацията с клиенти, екипи и партньори.

Това е първото подобно събитие, което екипът на Grabo Варна организира и с което искаше да покаже на партньорите си, че ние не сме само платформа, в която бизнесите рекламират своята дейност. Показахме им, че Grabo е техен партньор, които им помага в развитието във всеки един аспект. Защото знаем, че когато си партнираме успешно, вървим стремглаво напред заедно.

Прочети още
Новини
1012
Правила на играта Почивка за двама в Лещен Публикувано на 23 Май 2023

1. Организатор на кампанията и официални правила:

Онлайн играта ”Спечели почивка за двама в Лещен", за кратко по-долу наречена Играта, се организира от Грабо Медия АД, ЕИК 203412406, със седалище и адрес на управление гр. Пловдив, бул. Източен 94, представлявано от Сребрин Ватралов, за кратко по-долу наречено Организатор на кампанията или Организаторът. Участниците в кампанията са длъжни да спазват условията и разпоредбите на описаните по-долу правила на кампанията, наречени за кратко Официални правила на кампанията.

Прочети още
Новини 0
999
Бате Ицо - човекът, който буди усмивките Публикувано на 30 Март 2023

На 1 април, в деня на хумора и шегата ви срещаме с един човек, чието име буди у малки и големи усмивки – Бате Ицо. Христо Колев, когото децата от страната познават като бате Ицо от малкия екран, рисуващ приказки на стъкло, е роден във Варна. Завършва в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов”,“ актьорско майсторство за куклен театър“ в класа на проф. Николина Георгиева. Като дете, между 1980 и 1990 г., играе в „Щурче” на братя Райкови. Това е и  причината актьорът да продължи да се занимава с театър и  изцяло да отдаде работата си на децата. Днес Христо Колев е художествен ръководител на студио, което притежава полувековна история.

Прочети още
Новини 0
1354
Световното шоу “Нощ на звездите” отново ще освети небето над Пловдив Публикувано на 09 Март 2023

 

За поредна година световното шоу на известния български артист Енчо Керязов - „Нощ на звездите“, ще завладее Античен театър в Пловдив. Едни от най-добрите артисти, обединени от каузата да подкрепят талантливите деца на България, ще се качат на древната сцена на 26 август, с начало 20:30ч.

Прочети още
Новини 0
1689
Любо Киров обяви „Турне 2023“ - дати и билети Публикувано на 09 Март 2023

Любо Киров обяви „Турне 2023“, което включва концерти в големите градове в страната. Началото ще бъде на 2 август в Античния театър в Пловдив. Следват летните театри в Бургас, Варна, Стара Загора, Велико Търново и Русе, а в София концертите ще бъдат в две поредни вечери в зала 1 на НДК. Предстои добавянето и на още дати. На сцената с Любо Киров отново ще бъдат Голямата банда и много гост изпълнители.

Прочети още
Новини 3
1664
Правила на играта ”Спечели СПА почивка за двама в SPA хотел Персенк*****, Девин" Публикувано на 10 Февруари 2023

1. Организатор на кампанията и официални правила:

Онлайн играта ”Спечели СПА почивка за двама в SPA хотел Персенк*****, Девин", за кратко по-долу наречена Играта, се организира от Грабо Медия АД, ЕИК 203412406, със седалище и адрес на управление гр. Пловдив, бул. Източен 94, представлявано от Сребрин Ватралов, за кратко по-долу наречено Организатор на кампанията или Организаторът. Участниците в кампанията са длъжни да спазват условията и разпоредбите на описаните по-долу правила на кампанията, наречени за кратко Официални правила на кампанията.
 

Прочети още
Новини 0
1872
Трифон Зарезан - легенда и традиции в 3 от най-добрите изби в България Публикувано на 06 Февруари 2023

С идването на февруари в мислите ни нахлува темата за истинска любов и разбира е, хубаво вино. И тъй като истинската любов е сложна работа, решихме да отделим повечко внимание на виното.

Първо - легендата. Нека си припомним кой е Трифон Зарезан и защо е патрон на празника на виното. Легендата разказва, че Трифон е бил лозар и както всяка година в един зимен ден си зарязвал лозето. Покрай него минала Света Богородица с младенеца Исус по пътя си към църквата за пречистване след 40-тия ден на бебето. Трифон виждайки я, й се присмял. На Светата майка и станало мъчно, но си замълчала. като минавала покрай къщата му обаче, казала на жена му да вземе чиста кърпа и сол и да бяга към лозята, защото Трифон си е отрязъл носа. Затичала се жената, но на лозето видяла, че макар и леко “понаправил” главата Трифон е добре. Разказала му тя какво й е казала Богородица, а Трифон отново се присмял, че не е толкова пиян, че да си отреже носа. Замахнал той, за да покаже и с действие, че е добре, но си клъцнал носа. Оттам идват и различните наименования на празника - Зарезановден, Трифун Чипия, Трифун Пияницата.  

По традиция в България на 14 февруари се е чествал Свети мъченик Трифон, покровител на лозарите, винарите и кръчмарите. След като приемаме григорианския календар, празникът се измества на 1-ви февруари, а на 14-ти се отбелязва Дена на лозаря. Така или иначе двата празника остават неизменно преплетени в традицията.

След като се запознахме с произхода на празника е време да се “разходим” в 3 от най-добрите винарски изби в България. Като страна със стара традиция в производството на вино българските изби са много и някои от тях са признати в цял свят. Спряхме се само на 3 от тях, но можете да добавите и вашите предпочитани в коментари. 

Винарна "Мидалидаре Естейт"

Прочети още
1