Новини 2
1115
Отбелязваме Деня на християнското семейство Публикувано на 21 Ноември 2022 ·

На днешния ден отбелязваме Деня на християнското семейство. Това е празник на единството на семейството. Празник  в който всеки трябва да се огледа и да благодари за това богатство, което има до себе си! 

Семейството е този механизъм за всеки един от нас, които ни дава едновременно сили и опора във всеки момент. 

Забързани в живота си обаче, доста често приемаме близките си хора като част от ежедневието, дори като част от ежедневните задачи. Затова е хубаво на този ден всеки от нас да се спре за момент и да помисли за това безценно нещо – за баба и дядо, които цяла седмица чакат едно телефонно обаждане, което осмисля дните им, за родителите ни, които бдят над нас, независимо на колко години сме станали, за децата, чиито очи ни дават сила и вяра и в най-трудните моменти и не на последно място за любимия човек, с когото споделяме радости и тъга. 

Защото няма път, който да не започва от семейството! 

А за да са семейните ви емоции още повече, за да бъдат те споделени и запазени във времето можете да изненадате любимите си хора си с предложенията ни за семейна фотосесия. Отстъпката обикновено е повече от 50%. Заснемането, разбира се, е гаранция за много забавление, а защо не и това да си стане още една весела традиция покрай коледните или личните ви празници? 

 

 

Коментари
I really like this article!
Преди 1 година
mmm mmm и mmm mmm харесват това

mmm mmm e

преди 4 месеца
Great!
Преди 2 месеца