Любопитно 0
4031
Испанска кулинарна традиция в София - тапас и пинчос Публикувано на 11 Септември 2012 от Десислава
Днес имаме страхотна офертичка за всички любители на испанската кухня. Ресторант Кабуки в София приготвя вкусни тапас и пинчос за всеки грабоман с ваучер.

Прочети още
Бизнес 1
3896
Кой грабоман ще ходи на Grand Prix? Публикувано на 31 Август 2012
Ratola раздава страхотни награди! Миналата седмица сервизите пуснаха оферта Смени маслото и спечели билети за Формула 1, а днес победителите са ясни!

Прочети още
Анкети 23
6100
Джапанки, цаца и мартини - или как прекарахте вашето лято? Публикувано на 27 Август 2012
Здравейте, грабомани!

В петък ви предложихме да ни опишете своята ваканция с две изречения, в които задължително да присъстват 3 думички - джапанки, цаца, мартини. Слънчевото ви остроумие ни остави без думи, и ни беше меко казано трудно да решим кои предложения да включим в анкетата. Избрахме 6 измежду "порциите цаца" в морето от предложения - оттук нататък сте вие!

Прочети още
Новини 2
5491
Grabo-билдинг в Златни пясъци Публикувано на 11 Юли 2012
Дори на море, Gработата не спира! Семинарът на Златни пясъци беше страхотен, а и остана време за малко водни забавления и събиране на слънчеви лъчи на Cabacum Beach.

Ето всичко документирано! :)


Част от Grabo екипа с брандираните ни Grabo тениски.
Прочети още
Бизнес 1
6034
Награди от Българска Уеб Асоциация Публикувано на 29 Юни 2012
Вчера в Arena Di Serdica се проведе връчването на наградите на конкурса Български Награди За Уеб 2012, организиран от Българска Уеб Асоциация. Grabo.bg взе приз в категория Онлайн Бизнес, както и голямата награда на професионалното жури.



От името на целия ни екип искаме да благодарим на БУА за страхотния конкурс, който организират всяка година. Благодарим на журито за високата оценка - тя наистина означава много за нас.

Всички победители в 44-те категории, както и 5-те големи награди можете да разгледате в сайта на конкурса WebAwards.bg.
Прочети още
Разни 0
3405
Как измерваме времето в Grabo Публикувано на 26 Юни 2012 от Десислава
Времето е относителна величина. През уикенда тече толкова бързо, а когато си на работа – сякаш се влачи. Не и в офиса на Grabo.bg! При нас времето си тече забавно, защото си го отброяваме с цяла колеция от интересни и свежи часовници!

Вижте как тик-такат минутките на нашето работно място. А защо после не ни покажете как ги отмервате и във вашия офис?

Прочети още
Бизнес 3
6852
Grabo.bg с награда от Webit Публикувано на 18 Юни 2012
Грабомани, радваме се да ви споделим, че грабнахме още един приз - престижната награда за най-добро ползване на афилиейт маркетинг на Webit Summit '12.


Сребрин и Велизар приемат наградата на сцената на Webit.
Прочети още
Разни 0
3598
Още рими от Руми и Нора - този път за екзотична Куба Публикувано на 14 Юни 2012


О Бали, ще трябва с теб да се разделим,
към Куба ние ще летим!
Ще пушим пури, ще пием ром,
това ще е нашият втори дом.
Прочети още
Разни 11
5872
Тайната агентура на Grabo.bg Публикувано на 06 Юни 2012
Три горещи точки на България - три екипа, които водят благородна борба. Те издирват и намират, те действат право в целта, те са винаги подготвени, те мислят за клиентите си. Не, не става дума за последния екшън сериал с тайни агенти на ЦРУ, а за екипите ни от търговски представители. И все пак, те имат много общо с именитите разузнавачи!

Нека ви запознаем с нашата тайна агентура в София, Варна и Пловдив. Те са мотивирани да издирват най-добрите бизнес-партньори, да договарят най-добрите сделки и да ви осигуряват стрaхотни оферти за грабене. И не си мислете, че носят шлифери с вдигната яка и тъмни очила – напротив, те са усмихнати, приветливи и открити!

Прочети още
Разни 0
3634
Тишо разказва за Grabokrupko и Bezgrabotna Siromahova, докато убива последния час от работния ден! Публикувано на 04 Юни 2012
През следобеда на един хубав ден, точно час преди края на работния ден, Тихомир Тодоров (Тишо) търсеше нещо интересно за правене. Влезе във Facebook и почна да разглежда какво последно се е случвало. "Я, Grabo.bg са пуснали нова игра! Измисли най-изчанченото име с думата "граб" и можеш да спечелиш награда. Хм, да се пробвам?" И ето какво се получи - не име, а цяла история, и то на английски. Прочетете я по-долу.


Тишо и семейство му.
Прочети още