Бизнес

Тук споделяме нововъведения в системата, които спомагат работата на нашите партньори.

Бизнес
119194
Вече можете да платите ваучерите си от Grabo.bg и в Български пощи Публикувано на 26 Юли 2016 от Десислава
От 25 Юли клиентите на Grabo.bg имат още една опция за заплащане на своите ваучери - на касите на Български пощи.



След като грабнете ваучер и изберете опцията за плащане "Български пощи", ще получите номер, с който можете да платите необходимата сума на касата във всеки клон на Български пощи в цялата страна.

След като платите, на касата ще ви издадат касов бон, а Грабо ваучерът можете да откриете както обикновено - в профила си в Grabo.bg.

Касите на Български пощи са над 2900 в цяла България. Адресите на всички клонове можете да видите тук.
Прочети още
Бизнес 0
3178
Вече сме част от семейството на Нетинфо! Публикувано на 02 Октомври 2014 от Десислава
Най-голямата дигитална медийна група в България "Нетинфо" придоби 25% от Grabo.bg и от сайта за пазаруване на маркови стоки Trendo.bg. Заедно с нашия нов партньор вярваме, че тази сделка ще постави началото на една успешна съвместна дейност, за да ви предлагаме още по-атрактивни услуги и продукти!


Прочети още
Бизнес 3
22069
Grabo.bg грабна 3 награди от престижния конкурс БГ Сайт 2013! Публикувано на 20 Ноември 2013 от Десислава
И тази година за трети пореден път Grabo.bg получи своето признание на наградите на БГ Сайт 2013. Сайтът ни грабна първо място в категория „Електронна търговия“, първо място в категория „Мобилни приложения“ и второ място в категория „Мобилни сайтове“. Но имаме и още един повод за гордост – нашият управител Сребрин Ватралов получи специалната награда на Експертния съвет за цялостен принос.

Прочети още
Бизнес 21
7029
Грабнахме най-ценната статуетка на BG Site 2012 Публикувано на 13 Ноември 2012
Grabo.bg спечели наградата на журито в категория Grand Prix на BGSite 2012. Церемонията по награждаването се проведе вчера във Vivacom Art Hall.

BG Site 2012 Статуетки
Вече имаме две красиви статуетки от BG Site!

Категория Grand Prix присъства за пръв път в програмата на най-престижния браншови конкурс в българската уеб индустрия. В тази категория участват само победителите от минали години, а Grabo.bg се класира благодарение на миналогодишната награда за най-добър сайт в категорията за онлайн магазини и групово пазаруване. Другите номинирани в Grand Prix са технологичния портал Kaldata и едно от най-успешните дизайн студия в България eDesign.

Благодарим на организаторите от Фондация BG Site за огромния им принос към интернет бранша. Благодарим на уважаемото жури за високата оценка. Тя означава много за целия ни екип!
Прочети още
Бизнес 1
3882
Кой грабоман ще ходи на Grand Prix? Публикувано на 31 Август 2012
Ratola раздава страхотни награди! Миналата седмица сервизите пуснаха оферта Смени маслото и спечели билети за Формула 1, а днес победителите са ясни!

Прочети още
Бизнес 1
5998
Награди от Българска Уеб Асоциация Публикувано на 29 Юни 2012
Вчера в Arena Di Serdica се проведе връчването на наградите на конкурса Български Награди За Уеб 2012, организиран от Българска Уеб Асоциация. Grabo.bg взе приз в категория Онлайн Бизнес, както и голямата награда на професионалното жури.



От името на целия ни екип искаме да благодарим на БУА за страхотния конкурс, който организират всяка година. Благодарим на журито за високата оценка - тя наистина означава много за нас.

Всички победители в 44-те категории, както и 5-те големи награди можете да разгледате в сайта на конкурса WebAwards.bg.
Прочети още
Бизнес 3
6825
Grabo.bg с награда от Webit Публикувано на 18 Юни 2012
Грабомани, радваме се да ви споделим, че грабнахме още един приз - престижната награда за най-добро ползване на афилиейт маркетинг на Webit Summit '12.


Сребрин и Велизар приемат наградата на сцената на Webit.
Прочети още
Бизнес 3
13532
Versus и какво е да си успешен в България! Публикувано на 25 Януари 2012
Versus е един от най-големите центрове за лазерна епилация в столицата. А също така - един от най-лоялните партньори на Grabo.bg. Първата им оферта "Лазерна епилация на подмишници - за 10лв, вместо за 40лв" предизвика абсолютен фурор. За два дни бяха разграбени 960 ваучера - висока летва за колегите им в бранша.



Какво споделят от Versus за успеха в родна България. Дали и как той е постижим и с цената на какво можеш да го имаш? Разберете малко повече в интервюто по-долу.
Прочети още
Бизнес 0
7631
Резервационна система за максимално улеснение на фирмите и клиентите ни Публикувано на 21 Ноември 2011

Всяка седмица по лъжичка новинки за най-новото в сайта! Днес ще ви представим резервационната система на Grabo.bg!

Разработена да бъде максимално удобна, както за клиентите, така и за фирмите, резервационната система на Grabo.bg ще ви спести време и ресурси при ползването на сайта. Тя дава възможност на всеки клиент да резервира удобен ден и час за ползване на услуга, за която си е грабнал ваучер. И то без да губи време в телефонни обаждания.

Какви са ползите от резервационната система, ако сте фирма и пускате оферти в Grabo.bg?

Като за начало, системата ще ви спести доста време при приемане на резервации от клиенти. Тя дава възможност за по-равномерно разпределяне на потока от клиенти и оптимално запълване на работния ден, с оглед капацитета на вашия бизнес. Вие сте тези, които задавате параметрите – работно време, време за почивкa, брой клиенти, които можете да обслужите едновременно, както и през какъв интервал от време. Вие, също така, решавате колко пъти даден клиент може да промени своята резервация, както и колко пъти вие самите да имате право да откажете заявка. 

Преглед на заявка за резервация

Прочети още
Бизнес 34
778257
Грабнахме две награди от BGsite 2011 Публикувано на 11 Ноември 2011
Вчера в Rainbow Plaza се проведе церемонията по награждаване на победителите от BGsite 2011. Grabo.bg спечели първо място в категорията за онлайн търговия.


Част от екипа на Grabo.bg!


Статуетката, която вече ще краси конферентната зала в нашия офис.
Прочети още