Категории

Виж 12 промоционални оферти за Други в София »
Зареждане
Покажи още
Последни отзиви от клиентивиж всички ››
milena
3
Много са бързи, любезни, снимките станаха още същия ден. Цветовете на снимките са добри, отпечатани са върху картон. От принтера остават леко видими линии по цялата дължина на снимката.
ChashiBG София
Останах изключително доволна от крайния резултат и отношението. Препоръчвам!
WebsitebuilderBG София
Липса на комуникация, неспазен срок, изключително лошо качество на визитките (една част са по-светли, друга - по-тъмни, изрязани са сякаш дете от 1-ви клас се е упражнявало), трябваше да заплатим 7 лв. дизайн + 5 лв. доставка, но пристигна SMS за 17 лв. Е, в крайна сметка се споразумяхме за 13,50 лв
Изключително коректни.Имахме проблем,който беше отстранен веднага.Благодаря!
Bulitfactory София
Ужасно непрофесионално отношение. По-мрънкащи същества от тези хора не съществуват. Изключително неудоволствие. ( детайлите са излишни). Не препоръчвам на никого.
Страхотно качество на снимките.,бързи и коректни. Благодаря!
ChashiBG София
Добро почистване и ароматизиране на мебелите.
Момчетата работят добре, НО трябва доста да поработят върху точността. Имах запазен час за 08ч, като предишният ден го потвърдиха, а дойдоха в 08.50ч. Трябва да си носят и повече парцали за подсушаване, защото целия под става във вода и като се разхождат с калцуните и остават стъпки.
Крайно недоволна съм. Двете момчета дойдоха с 1 час закъснение, измиха прозорците(зле) и след час бяха готови да си тръгват,без да са пипнали банята,тоалетната и кухнята. След забележка от мен минаха с парцал, но за качествено почистване не може да се говори. Така и не почистиха кухн. уреди и плочки
Бързо и с отлично качествено. Препоръчвам :) Снимките станаха за 1 ден.
ChashiBG София
За 3239 дни публикувахме 160817 оферти, които се разграбиха
7 070 164 пъти, спестявайки 143 469 25034 лв на 597 505 грабомани!