Измиха добре прозорците, но не бих ги препоръчала на някого. Момчетата дойдоха 45 мин. след уговорения час. Опитаха се да ме убедят, че в цената на услугата не е включена остъклената тераса, при условие, че в офертата изрично е посочено, че е включена. Бяха немарливи, целият под беше в локви вода.
Крайно недоволна съм от услугата. Първо 30 мин не можеха да намерят адреса и се обадиха 5 пъти. Накрая го откриха и дойдоха. Казаха, че нямат калцуни и влязоха с мръсните си обувки. Започнаха да мият и направиха страшно мазало от кални стъпки по земята и кални капки по стените и зле измити прозорци!
Не бих препоръчала услугите на тази фирма ! Две момчета дойдоха , които нямат никакъв опит, оправдават се за всички забележки, цапат стени... Пораженията са много повече , отколкото полезен ефект от услугата!
Фирмата стриктно спази часа на поръчката. Персоналът е възпитан, любезен и експедитивен. Бих препоръчала малко повече прецизност при изпълнението.
Момчетата се справиха много добре с измиването на прозорците ни.
Единствената ми забележка е да се избягва разливането на вода по пода.
Много съм доволна от услугата измиване на прозорци. Две млади момчета се справиха бързо и акуратно с всички прозорци и балконски врати - стъкла и дограма, отвътре и отвън. Ще ги потърся и друг път, когато имам нужда.
Услугата беше далече от цялостно почистване - първият път бяха игнорилали изцяло банята и се наложи да идват повторно. Не беше почистено под и зад мебелите.
Обичам къщата ми да е чиста и подредена. И точно такава я оставиха служителите на фирма "Брилянт". Изключително съм доволна от работата им. Бих използвала отново техните услуги. Препоръчвам фирма "Брилянт" на всички, които очакват бързо почистване и чист дом.
Бързо и качествено обслужване. Доволна съм.
Много съм доволна от работата на Жоро и Дани! Професионално си свършиха работата и бяха приятна компания, усмихнати и отзивчиви!
Покажи още ревюта
За 3179 дни публикувахме 154999 оферти, които се разграбиха
6 909 235 пъти, спестявайки 141 575 19054 лв на 587 383 грабомани!