Виж 1130 промоционални оферти за Туризъм в Плевен »
Зареждане
Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Вчера се прибрахме от Барселона,не мога да опиша колко очаровани останахме благодарение на Валерия.Постара се да ни покаже колкото може повече забележителности дори и някои да не бяха в програмата,и е много добре е запозната с историята.Поздравления и за шофьора на автобуса. Благодарим на ВИП ТУРС за невероятните спомени които оставиха в нас за този толкова красив град Барселона
Яна
5
Прекрасна екскурзия до Милано, Верона и Венеция! Поздравления за шофьора на автобуса и екскурзовода!
Изключително недоволни от екскурзията до Барселона 7-10 май’2019, абсолютно е неприемливо мястото за настаняване да е на почти 100 км. от Барселона и то при положение, че е само за 3 дни. Хотела трагичен. Автобуса счупен, чупещ се 2 пъти по време на екскурзията, съответно се губи време за разглеждане на забележителности ! Екскурзоводката леко неадекватна ! Пълна пародия ! Искате с трици маймуни да ловите! Бедни са думите, за да изкажа разочарованието и огорчението си !
Току що се прибрахме от екскурзия до Милано, Верона и Венеция. Всичко беше нормално, само си сменен е "екскурзовода ". Пълен майтап.
Екскурзията до Будва, Дубровник, Тирана и Охридското езеро беше супер! Много хубаво преживяване и прекрасна група. Таня беше изключително мила и отзивчива, страхотен профисионалист. Бих повторила друга екскурзия със същата агенция.
Страхотно преживяване!Каквото ни беше обещано,си го получихме!Таня беше отзивчива,усмихната и приветлива!Организацията беше на много добро ниво!Бяха ни показани толкова много красиви места и навсякъде имаше с нас различни екскурзоводи,които ни разказваха за историята на тези прекрасни градчета,острови,крепости и църкви.Бих се радвала отново да ползвам услугите на тази фирма!Едно голямо Благодаря на Вип Турс!
Много сме доволни от екскурзията до Барселона! Отлична организация! Благодаря на Валерия за професионализма и търпението! С напътствията и съветите които ни даваше, успяхме да разгледаме много от забележителностите в Барселона. Бих се доверила отново на ВИП Турс!
Доволни сме от пътуването до Барселона!
Бяхме в Милано , Ница и Монако. Браво на Валерия . В час е за всичко което ни интересува. Браво и на Виктор. Виртуоз на волана. Препоръчвам ги. От нас - само суперлативи!
Много добро!
За 3178 дни публикувахме 154871 оферти, които се разграбиха
6 906 090 пъти, спестявайки 141 530 77526 лв на 587 225 грабомани!