Станислава

 
 
Станислава получава значка Сценична треска, защото грабна три оферти за театрални постановки от Grabo.bg!
4
Станислава написа ревю за Zdravets Hotel Conference & SPA****
Стаята беше тиха,но миришеше на готвено от ресторанта.Персоналът беше много любезен.Бяхме изненадани,че хотелът не ни очаква с ваучъра,закупен още през декември,но спа пакетът ни беше организиран веднага.Вероятно поради тази причина в спа зоната беше студено на някои места и не получихме горещия чай,който влизаше в пакета.Въпреки това масажистите и процедурите бяха на ниво.Парната баня до басейна не работеше.Храната превъзходна,но без включени напитки, дори минерална вода!Почистване всекидневно.
 
Станислава получава значка Спестих над 100лв, защото докато си грабеше оферти успя да спести над 100лв от всичките свои покупки в Grabo.bg!
 
Станислава получава значка Пътешественик, защото грабна три оферти от Grabo.bg за почивки и екскурзии!
4
Станислава написа ревю за Diplomat Park Hotel***
Хотелът се намира в индустриалната зона на града, леко встрани от центъра, но нямахме проблем с шум от преминаващи автомобили. Изключително любезен персонал на рецепция и в ресторанта. Стаята и принадлежащата към нея баня бяха чисти, благоуханни и с всички необходими тоалетни принадлежности.В стаята имаше климатик, който беше малко шумен, но стаята беше топла и приветлива. Вечерята беше превъзходна, но закуската би могла да бъде по-богата.Спа-то в четиризвездния хотел беше ок. Благодарим!
4
Станислава написа ревю за Хотел Аква Бургас
Хотелът ни хареса, обслужването също. И рецепционистите, и работещите в ресторанта, и персоналът в спа центъра са дружелюбни. Стаята беше чиста и тиха, но таванът в банята и отдушникът имат нужда от ремонт. Имахме проблем с паркинга, защото нямаше места, а наоколо е само зелена зона. Храната беше чудесна и разнообразна. Водата в басейна и джакузито беше чиста и хигиената в спа центъра като цяло беше много добра. Сауната беше добре оборудвана. Благодарим за възможността да напуснем по-късно.
 
Станислава получава значка Среднощна птица, защото си грабна ваучер в малките часове на нощта!
 
Станислава получава значка Любопитко, защото три твои въпроса към оферти в Grabo.bg бяха публикувани!
5
"Фантомът на операта"
Страхотен спектакъл - прекрасна актьорска игра и музикално изпълнение, впечатляващи декори! Заслужава си наистина! :)
5
Станислава написа ревю за Изабел Дюпонт Beauty Shop&Studio
Възползвах се от офертата за химичен пилинг с полихидрокси киселини и останах много доволна.Козметикът е любезна,с опит и работи внимателно към детайлите,отчитайки индивидуалните потребности на клиента.Студиото е чисто и на комуникативно място.Вече редовно го посещавам и за други процедури.
 
Станислава получава значка Супер клиент. Тя беше връчена от Изабел Дюпонт Beauty, защото е лоялен клиент.
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)