Отзиви от клиенти за Комплекс Бендида Вилидж:
Всички оферти
Много добро обслужване! Мил и отзивчив персонал. Останахме с прекрасни впечатления.
Тихо,спокойно и подредено място с уютни и чисти къщички.Домакините вежливи,храната вкусна.Препоръчвам Бендида Вилидж!
Добре е за хора, които предпочитат да избягат от шума на големия град. Може би е по-подходящо за летния сезон.
Хубав комплекс, сервират вкусна храна, макар да нямаше избор. Детето много се забавлява там, пак ще го посетим.
Басейнът ни се стори студеничък и не сме го ползвали.
Като цяло местенцето е хубаво-тихо и спокойно, но... Хигиената е доста занижена- както в 5-та къща, където бяхме, така и в СПА-центъра- тоалетни, "съблекалня", водата на джакузито се сменя, а плочките не се мият и т.н. Къщата я проветрявахме няколко часа първия ден от престоя и пак имаше ужасна миризма...
Janeta 5
Вилата беше чиста, всички стаи бяха топли, матраците- супер удобни, сателитна телевизия, добър интернет. Домакина -много отзивчив, приготвяше ни страхотна домашна закуска и я поднасяше лично до вилата. Място за хора, искащи да избягат от суетата и шума на големия град. Предполагам, че лятото ще е е още по- хубаво, най-вече заради външния басейн.
Красиво място с добри и любезни стопани.
Като локация и идея на комплекса- отличен. Обслужване- много добро. Закуска- задоволителна, а горещите напитки- топли...с препоръка за по-добро техническо състояние на баните+ хигиената.
Починахме си отлично. Къщичките са уютни, мястото е тихо и спокойно.
Мястото е добро.Къщичките(вилите) са добре оборудвани и имат всичко необходимо ако искаш да си приготвяш храната. Храната, която ни предложиха за вечеря в пакета, не беше вкусна! Водата в открития басейн не беше чиста.
Покажи още ревюта