Хотелът е много хубав,чист и просторен.Разположен на тихо и спокойно място с много добра локацоя.Сутрин се оглася от чудните песни на малките птички.Домакините са любезни и гостоприемни.Горещо препоръчвам за спокойна почивка.
petur 4
Просторни стаи,добра храна,вежливи служители.Терапевтът е супер.Басейнът е чист.Беше малко хладно в стаите първата вечер.
Служителите се стараят в максимална степан да ни удовлетворят, но... Хотелът и ресторанта са оценени с 1 /една/ звезда и не трябва да се очаква повече...
Обстановката в хотела е добра, но обслужването и храната са отвратителни.
Напрали ни странно впечатление, че, всичко отвън е като за хотел 3 и дори 4 звезди, а реално е само 1 (една) звезда. Единственото, което ни хареса е минералния басейн и процедурите.
Иначе е много чисто и топло
за сезона
Mehmed 5
Добро посрещане, хотела е чисто персонала е много отзивчив и любезен. Процедурите са добри, физиотерапевта е голям професионалист 👋
Просторни стаи и чудна гледка.Страхотно обслужване, усмихнат и отзивчив персонал! Препоръчвам по всяко време на годината. Благодарим на екипа на хотела за създадените отлични условия за почивка и релакс.
Посетете товя място,няма да съжалявате!
Хотелът е много чист и поддържан, персонала е учтив и внимателен, храната е добра, процедурите са качествени, само водата в басейна е студена.
Обслужването е прекрасно.Всичко е отлично.
Страхотно място с отлични специалисти!
Покажи още ревюта