За пореден път посещаваме този хотел.Много сме дповолни от процедурте и рехабилитаторката.Условията са отлични.Чистотата е на ниво.Персонала отзивчв и не натрапчив. Спокойно препоръчваме.
Отново сме тук,много сме доволни от физиотерапевтката процедурите и лечебният процес.Получи се сполучливо.Чистотата там е на първо място.Адмирации за управителя, много строг и коректен.
maria 5
Доволни сме от обслужването и условията в хотела.
Чудесно място! Прекрасно отношение към гостите.Чистотата е на ниво! Препоръчвам!
Здравейте! Ние с дъщеря ми сме много доволни от почивката в хотела - чисто, топло, спокойно, басейнът и процедурите също са на много добро ниво. Независимо от някои негативни отзиви в мрежата - и персоналът и собственикът бяха много любезни и отзивчиви!
Има още какво да се желае. Много сме доволни от физиотерапевтката.
Собственика Якуб крещи като ненормален по персонала си(пред гостите) да изгасят лампите, че тока бил скъп. Говори на турски на висок тон, и създава усещане за абсолютна цигания. Груб е със клиентите си. Басейна е добре, храната също става. Чисто е.
Чист хотел и до тук свършва хубавото. Басейна не работи постоянно. Сауната за 1 човек не се пуска, дори и да искаш да си платиш. Лампите не светят за икономия. Общите части имат климатици, но също не работят за икономия. Закуската е парче суха баница или 2 филии хляб с яйце и сирене. Гарнитура 7 маслини и по 3 кръгчета краставица и домат. Собственика постоянно не е в настроение. Жените от персонала са много любезни.
Много сме доволни от макар краткия престой в хотела - басейна, процедурите, комфортността на стаите и не на последно място от кухнята.
Хотелската база е добра, рехабилитаторката си върши добре работата, за обслужването има доста какво да се желае.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 087 530 1090 (10:00 - 18:30ч)