Всичко беше страхотно. Само една малка забележка: банята беше доста неподдържана за толкова нов хотел.
Прекрасно хотелче за истински релакс
Всичко беше на ниво, персоналът любезен и отзивчив. Храната вкусна и разнообразна .С удоволствие бих дошла отново.😐😐
Изключително мил и дружелюбен персонал . Стаята беше чиста и уютна ( може би една дребна забележчица която е минимална и може би пропуск , но бяхме 2+0 , а консумативите бяха заредени в банята за единично настаняване -едно шампоанче , едно душ гелче и се наложи да помолим на рецепция на следващия ден да се сложи допълнително) Храната беше много вкусна и разнообразна . Идеално място за почивка на което бих се върнала отново и отново ... ! ❤️
Браво на целия екип и продължавайте в същия дух !
Много хубаво,ново,чисто хотелче,добра храна,в басейна е необходимо монтирането на места за сядане и тръби за държане,не може човек да стои прав като кон,трябва да се поставят и стелки пред баните,защото се нанася вода по пода,който е плочки и се пързаля.Препоръчвам.
Хотелът е нов и много хубав, уютни и направени с вкус стаи, терасата на покрива е много приятна, храната беше добра, няма голям избор на вина, самоКарнобатска изба. Басенът е малък и водата не е достатъчно топла, няма радон, и беше доста мръсна. Сауната е Ок,като цяло спато е приятно, но е малко и явно водата не се почиства често. Приятно хотелче, но ако идвате заради водата не е най-добрия избор.
Много спокойно и приятно място. Отзивчив персонал. Отлично място за почивка. Препоръчвам.
Страхотна атмосфера и обслужване! Ще посетим отново.
Всичко беше страхотно, ще посетим с удоволствие отново!
Всичко беше уникално . Много доволни останахме. Силно препотъчвам.
Покажи още ревюта