Отзиви от клиенти за Хотел Аризона**:
Всички оферти
Хотелът е супер - чисто, приятно, вкусна храна, любезен персонал. Отличен интернет навсякъде. Вечер в ресторанта става як купон. С удоволствие ще посетя отново.
И преди година съм посещавала хотела, не че не съм доволна, но цените се вдигат, а нивото пада за съжаление. А за ресторанта и отношението към хората с ваучери съм възмутена, изсипват ти салатата и вечерята и бързат да освободиш масата, за да дойдат други на свободна консумация, не че не съм си платила предостатъчно низвън ваучера.
Изключително сме разочаровани от обслужващият персонал на хотела, като започнем от грубото отношение на жената, представяща се за управител и останалите хора, изпълняващи по няколко длъжности наведнъж! Снимките публикувани на стаите и ресторанта нямат нищо общо с действителността. Храната също не беше такава, каквато примерно беше посочена в офертата! Много незамарено! Не бих препоръчала на приятели и не бих посетила никога повече!
EMILIQ 5
Доволна съм.Бих посетила отново.
Храната беше хубава, персонала любезен.
Ако искате да съчетаете релакс през деня и вечерен купон - това е мястото. Приятни и чисти стаи, вкусна храна, приветлив персонал.
Покажи още ревюта