Много сме доволни от 6-дневния престой. Почивката беше чудесна. Всичко е на ниво:отлично обслужване; любезен и отзивчив персонал, готов да помогне при нужда; вкусна и разнообразна храна с големи порции; чистота в стаите - халати, достатъчно хавлиени кърпи;топли басейн и джакузи. Благодарим Ви!
Страхотно местенце. Пак ще го посетим. Всичко беше страхотно.
Останахме много доволни от престоя-всичко беше на ниво,отлично обслужване,топъл басейн,учтив персонал,вкусна храна с голе-е-е-ми порции,прекарахме си приятно.Благодарим Ви!
Голяма грешка да посетим този хотел. Стаята беше с остаряло и износено обзавеждане и ужасно миришеше на цигарен дим. След като отказахме да останем в тази стая, ни беше казано да си отворим прозореца като ни мирише. Нагло и арогантно поведение на персонала вкл. и от управителката. Към закуската няма вкл. кафе, плаща се допълнително. Вместо релакс и почивка, си тръгнахме на втория ден изнервени и уморени. Беше ни обяснено, че с оферта от Грабо, това качество получаваме. Ужасна почивка.
Почивката беше чудесна! Чистота в стаята, халати, кърпи в достатъчно количество, топлина навсякъде. По отношение на храната има какво още да се желае, но за сметка на това всичко друго беше наред!
Бяхме със съпруга ми през октомври ,беше много хубаво
Отлично обслужване и приятна обстановка!
Много добри условия и прекрасно обслужване! Горещо препоръчваме!!!!!
Отлични условия, мн. добро отнощенши и обслужване от персонала.
За 3237 дни публикувахме 160672 оферти, които се разграбиха
7 066 106 пъти, спестявайки 143 418 40286 лв на 597 225 грабомани!