Категории

Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Всичко беше на ниво обслужването и самата екскурзия
E-Tours Варна
доволни сме от услугите на е - турс бяхме в мамая пак ще дойдем с вас
E-Tours Варна
За пореден път невероятно изживяване,създадено най-вече благодарение на екскурзовода Зорница Рашева - точност,коректност,съобразителност и много познания за маршрутите,посещаваните обекти и историческите събития. Благодарим!
E-Tours Варна
Отново съм много доволна от E-Tours.
E-Tours Варна
DARINA
5
Супер!Пак ще ползвам екскурзия.
E-Tours Варна
Големи благодарности към екскурзоводката за изчерпателната информация по време на екскурзията на 25.11.2017г. и към шофьора за безопасното пътуване! Благодаря Ви E-Tours за прекрасното изживяване и специално на служителката от офиса в гр.Добрич,която ни съдейства за всичко! От Сем.Иванови
E-Tours Варна
Rumyna
5
Всичко беше отлично ,чудесна организация,блестящ екскурзовод-Зорница!
E-Tours Варна
Прекарахме си страхотно! Благодарности и на екскурзоводката Татяна, която беше много мила и старателно ни обясняваше историята на всяка една забележителност.Препоръчвам!
E-Tours Варна
Приятна еднодневна екскурзия. Препоръчвам! Единствено малко ми развали настроението това,че екскурзоводката събра пари от всички в автобуса и тя заплати таксата за Археологическия музей в Констанца,а после ние не получихме билети. На входа на музея нямаше никакъв контрол и това ни накара да си мислим,че нашите пари не са използвани по предназначението си. Понеже смятам да пътувам с тази фирма отново,следващия път смятам да си купя билет сам.
E-Tours Варна
Отлична оценка за "гид" и шофьор ! :)
E-Tours Варна
За 3182 дни публикувахме 155374 оферти, които се разграбиха
6 917 158 пъти, спестявайки 141 683 95154 лв на 587 814 грабомани!