Отзиви от клиенти за Ресторант При Стария капитан:
Всички оферти
Супер малограмажна салата. Вкусни пържени картофи, но месото не беше приготвено в момента. Личеше си, че е претоплено. Бавна, неорганизирана и нелюбезна сервитьорка, отекчена от работата си и от нашето присъствие. Не знаеше и не пожела да обясни съдържанието на салатите. Голямо разочарование.
Храната беше вкусна, но обслужването беше под всякаква критика. Безпардонно и некомпетентно. Сервитьорката не знаеше за офертата от Грабо. Не беше чувала и за обявените в офертата френска и средиземноморска салата.Грубо подминаваше нашите искания.Не бих посетила втори път този ресторант.
Тази година отново го посетихме и останахме разочаровани. Храната беше претоплена в микровълновата. Не бих отишла отново, дори с ваучер.
Много спокойно и приятно място с вкусна кухня и учтив персонал.
Прекрасно обслужване, вкусна кухня и много хубав интериор! Чист санитарен възел :) Мидите са вълшебни - с много хубав сос :) Ресторантът е разположен в центъра на града. Чувствах се желан клиент! С радост ще посетя отново!
Прекрасно място с великолепна кухня и персонал. Тихо, уютно, хубава музика и с грижа за клиента. Благодарим за споделеното време с Вас!
Много уютно и весело ресторантче! С най-вкусната мидена салата на света!
Отлично обслужване,вкусна храна!Отличен персонал-любезен,все едно си сред приятели...
Препоръчвам и като добра локация в центъра!
Ще посетя отново!
Вкусна и прясна храна. Относно обслужването - може и още.
Покажи още ревюта
За 3334 дни публикувахме 169057 оферти, които се разграбиха
7 303 730 пъти, спестявайки 146 422 20327 лв на 613 899 грабомани!