Търговски обекти в Бургас

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
918 търговски обекти 40906 оценки от клиенти 17586 ревюта от клиенти
Обекти в Бургас

Категории

Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Закупихме ваучери за Истанбул /24 май/. Изключително сме доволни от екскурзовода Марина и от шофьора. За съжаление, това не може да се каже за хотела - "Панорама",Зейтинбурну. Бяхме настанени в "двойна" стая с размерите на коридор и с прозорец гледащ към отсрещната сграда. Хигиената не беше добра, стаята беше силно амортизирана.Надявам се, причината за настаняването ни в такава стая, да не е това, че сме с ваучери, тъй като другите туристи бяха настанени във видимо по-просторни и светли стаи.
ТЕММА Варна
Неудовлетворени!!!
ТЕММА Варна
Екскурзията беше чудесна. Ще повторим в най-скоро време.
ТЕММА Варна
Zlatka
5
оценката ми е отлична
ТЕММА Варна
Темма са много сериозна фирма пътувала съм със тях.Шофьора профисионалист ,тур операторката много приветлива и разговорлива жена.Когато има хубави оферти бих пътувала пак с удоволствие.
ТЕММА Варна
Чудесно!
ТЕММА Варна
Екскурзията като цяло беше добра, ако ни бяха настанили в нормална стая, а не широка 2 м. Екскурзиите не са добре планирани. Прибиране в 20 ч, а 20.30- тръгване за турска вечер.Прибиране в 24 ч.посреднощ и на сутринта тръгване в 8.00. Купете си Истанбулкарт и ходете сами. А круиз-Босфора е 20 лири.
ТЕММА Варна
Пътувах ме 6 дами до Истанбул 19-21.10 с фирма ТЕММА,страхотно преживяване,екскурзовода Иван не позволи да ни е скучно,а шофьора Георги се погрижи пътуването да е безопасно,препоръчвам горещо!
ТЕММА Варна
Maria
5
Компетентно и отзивчиво обслужване през цялата екскурзия!
ТЕММА Варна
ТЕММА Варна
За 3329 дни публикувахме 168625 оферти, които се разграбиха
7 290 718 пъти, спестявайки 146 244 97991 лв на 613 172 грабомани!