Търговски обекти в Благоевград

Каталогът с търговски обекти в Grabo.bg съдържа над 13000 места в цялата страна.
Всички оценки и отзиви са от клиенти, използвали услугите им с ваучери или клубна карта.
94 търговски обекти 1238 оценки от клиенти 1258 ревюта от клиенти
Обекти в Благоевград
Последни отзиви от клиентивиж всички ››
Страхотен хотел! Любезен и отзивчив персонал! Невероятна храна, вкусни и огромни порции! Уникално СПА с минерално външно джакузи! Определено бих го посетил отново и отново!
Хотел Езерец**** Благоевград
Simeon 5
Перфектно отношение от персонала, много отзивчиви и усмихнати! Стаята беше прекрасна, чиста и с прекрасна гледка. Богат СПА център, поддържан и чист и всичко работеше безотказно! Със сигурност ще посетим отново!
Хотел Езерец**** Благоевград
Спа зоната беше супер - чиста, добре обслужвана. Персоналът на хотела бяха много мили.
Стаята ни не се почисти, въпреки че хотелът трябва да е 4 звезди. За вечеря се чакаше по 2 часа и се объркваха поръчките. Храната не беше лоша, но не беше на нивото на хотела и цената, яла съм по-добра скара от павилион за бързо хранене. Извикахме управител, за да дадем обратна връзка, при което тя каза, че ще ни изслуша, преди да си тръгнем, което не се случи, защото тя буквално като ни видя излезе от хотел
Хотел Езерец**** Благоевград
Персонала е много любезен, очтив и вежлив с изключение на момчето от Spa-то. Да се усмихва повече и можеше да ни запознае с процедурите в спа-то, трябваше ние сами да ги търсим в коридорите, кое къде се намира. Храната беше вкусна! Липсват в стаите шкафчета или нещо като етажерки ( поне в нашата нямаше ) където гостите да си извадят и подредят дрехите и багажа. В гардероба имаше 3-4 закачалки само, без рафтове или нещо подобно... Но като цяло сме доволни и бихме дошли отново... :)
Хотел Езерец**** Благоевград
vesela 5
Отличен хотел с много добро обслужване и любезен персонал. Добра локация. Чисти и просторни стаи. Отлично СПА. Искрено препоръчвам хотела. Ние релаксирахме на МАКС и бихме посетили хотела отново. Храната беше вкусна и разнообразна.
Хотел Езерец**** Благоевград
Svetla 5
За втори път посещаваме хотела и сме много доволни. Чисто е, персоналът е любезен, в ресторанта готвеха вкусно и цените бяха разумни.
Хотел Езерец**** Благоевград
Обслужването беше добро. Храната в ресторанта беше много вкусна. Управителката разреши един проблем с персонала много тихо и безболезнено. СПА центърът е чудесен. Ще го посетя отново.
Хотел Езерец**** Благоевград
Чистота навсякъде. Вежлив персонал, много усмихнати и винаги на разположение. Качествено обслужване. Вкусна и разнообразна храна. Топло и голямо спа, комфортни стаи. Препоръчвам и вероятно ще посетя отново.
Хотел Езерец**** Благоевград
Страхотен хотел, обслужването е на високо ниво, учтив и вежлив персонал, водата в бааейните е топла, храната прясна и вкусна, стаите чисти и комфортни!!! Доволни сме и пак ще посетим този хотел.
Хотел Езерец**** Благоевград
Благодаря за страхотната почивка! Всичко много ни хареса и големите чисти стаи, минералния басейн, вкусната храна! Благодаря!
Хотел Монте Кристо Благоевград