Отзиви от клиенти за Хотел Аспа Вила***:
Всички оферти
Karina 1
Стаите не се почистват, спалното бельо и кърпите не се смениха за целия престой, нито консумативите - тоалетна хартия, шампоан... Бяхме принудени дори сами да изхвърляме кошчето си, въпреки че помолихме на рецепция за почистване. Храната е крайно оскъдна и свършва бързо. Въпреки че гостите на хотела бяха повече от 30, бяхме на сет меню. Набляга се на картофи и ориз всеки ден. Местата на басейна, както и на паркинга не достигат. Нямаше WiFi. Абсолютно измислен хотел с фалшива реклама.
Приятно място за почивка и релакс, чист въздух , минерална вода и усмихнат обслужващ оерсонал☺️
Благодаря ☺️
Стаите не се почистват ежедневно.
Шезлонги неудобни.
Вода прекрасна.
Храната е прилична.
Прекрасен хотел,учтив и приветлив персонал,храна ,чистота и качество на услугите отговарящи на изискванията ми!!!
Благодаря!!!🙂
Чист и добре поддържан хотел с добри условия за отдих и вкусна храна!
Приятно местенце -голяма просторна стая и баня, почистването се извършва само ако заявиш на рецепция,което ти го спестяват при настаняване. Храната свършва много преди края на обявения час,ако е пълен хотела.Водата в джакузито небеше достатъчно топла,прекалява се с препаратите. Цените на бар басейна са прекалено завишени за тризвезден хотел бих казала космически. И не на последно място паркинга недостига при пълен хотел,което е дразнещо и трябва да спираш извън хотела.
Чисти и широки стаи, добро обслужване. Забележка имам към плочките в басейна. Имаше счупени, което доведе до порязано ходило. Другата ми забележка е, че част от храната свършва рано и това ограничава избора.
Maya 2
Идеята и офертата не е лоша, но действителноста е различна- теч в банята с риск да се пребиеш и никой не взе мярка да отстрани повредата нито предложиха друга стая въпреки многократните оплаквания. Почистване на стаите само по заявка но ако персонала има време...няма подмяна на кърпи и редовно зареждане на аксесоари за баня. Много трябва да се постараят за да достигнат необходимото ниво за цената на качеството
Приятно място, стая басейн - няма балкон и комарници, просторна, удобни матраци и завивки, голяма баня, климатик и хладилник - ОК. Басейна е с чиста вода, за някои хора е дълбок, шезлонги и чадъри като има много хора не достигат. Храната в ресторанта е вкусна, може да има по-голямо разнообразие, цените на останалите неща са високи, липсва български алкохол. Почистването на стаите е по заявка само.
Покажи още ревюта