Отзиви от клиенти за Мария-Антоанета Резиденс:
Всички оферти
Чудесно място за отдих , много мили и внимателни домакини ! Храната прясна , разнообразна и вкусна !!!!Задължително скоро , отново ще посетим хотела ! ❤️❤️❤️❤️
Стаите са просторни, но много мръсни. Ресторанта е малък и няма място за всички посетители на хотела. Храната е еднообразна и няма много избор, но пък е вкусна. Външният басейн е много малък, а вътрешният трябва да е дълбок 1,50м., но е изпразнен на половина.
Настаняването не отговаря на описанието и стаите се нуждаят от спешен ремонт. Хотела като цяло изисква ремонт. Персонала е отзивчив и любезен, което донякьде компенсира лоши условия за настаняване.
Престоят беше добре за 3 дни, локацията на хотела е добра. Храната изтиваше много бързо. Саунта беше добре отоплена, но вътрешният басейн беше много студен, като служителят там не го почистваше, дори когато давахме сигнал за наличие на боклуци във водата. Момичетата от рецепция и хигиенистките бяха много отзивчиви, за разлика от сервитьорите, които по-скоро бяха тялом там
Хареса ни обслужването и басейна. Помолихме за стаи на първия етаж, защото бяхме с деца и се съобразиха с нас. Препоръчвам!
Престоят ни в хотела бе приятен.
Любезен персонал, спазване на мерките, добра храна. Неподдържана база сигурно от построяването, дори черна плесен по всички ъгли на банята. За 4 дни консумативите бяха шампоанче и сапунче, без смяна на бельо и кърпи, тоалетната хартия беше еднопластова, дебела и грапава, напомняйки за времето с мачкането на вестници.
Стаите са чисти, храната е вкусна и спа центъра е на ниво! Перфектна локация!
Kalin 5
Специално за мен всичко си беше на ниво. Като се започне от храната, обслужването, персонала СПА центъра и локацията. Ако ми се отдаде възможност пак ще отида.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)