Отзиви от клиенти за Гранд Хотел Банско****:
Всички оферти
Всичко беше повече от чудесно с изключение на тежката миризма на цигари в апартамента, в който бяхме настанени.
Беше ни предложено да ни преместят, но и в другото помещение беше същото положение.
Нищо общо с почивката ни през 2019 година.Стаята беше под всякаква критика, без закачалка, без стол, малък гардероб....дрехите ни бяха по земята през цялата почивка тази година.
Това не е хотела който беше преди години.....само името му остана:(
Ще започна с това което ми хареса и беше наистина добро - Храната беше уникална! Студено в целия хотел. В стаята на хората с нас духаше от дупка в стената и контактите. На рецепция все едно насила ги карахме да сменят стаята и да донесът допълнителна печка. Алкохола на Ultra All Inclusive беше Savoy Vodka и вино Карнобат?? Стая за тези пари и алкохол за 5 лева и по-малко бутилката?! Даже персонала се гавреше как се плаща всичко. Най-епичното - МАСКАта се плащаше 1.50 ?! И басейна е малък! И още.
Страхотен хотел, обслужване, персонал 10/10!
Благодаря за специалното отношение за рожденият ми ден❤️🥂
Ултра ол инклузив не ти дават вода в стаята и на бара само чаша с вода от чешмата. Една вода от най-евтините изворна 1.5 L е 50 ст. за търговско дружество (хотел) ще я продадът за 40 ст. 3 дена по 40 ст. 1.20 лв по 2, щото е двойна стая са 2.40 лв. за 3 нощувки, а там трябва да си купиш или да си налееш от чешмата на "Ultra All Inclusive" !?!
ПЪЛНА ПОДИГРАВКА! На бара вода 300 ml е 2.50 лв.
В стаята при настаняване имаше 2 бири, 2 куинса, две малки води, шоколадчета ама за 3 дена ?
За пореден път посещаваме хотела и сме очаровани. Персонала е на ниво, СПА-то е супер, а храната невероятна. По време на престоя имах РД, и бях много приятно изненадана с торта и бутилка вино в стаята.
Покажи още ревюта
Контакти с Grabo.bg: Форма info@grabo.bg 089 241 0012 (10:00 - 18:00ч)