Отзиви от клиенти за Гранд Хотел Банско****:
Всички оферти
Viki 5
всичко беше наред. Много сме доволни :)
Добро обслужване, страхотна храна.
Ivana 3
Спа зоната е хубава, но храната води до стомашни проблеми. Водата във външния басейн е ледена, чаршафите в стаята са скъсани. Закуските между храненията са изключително оскъдни. И друг път съм била и нивото беше по-високо, личи си влиянието на коронавируса. Надявам се следващ път да има положителна промяна в условията.
Незабравимо изживяване. Без забележки
Хотела е много добър за България, и като цена и като изхранване, но единствената ми забележка, поне от това което аз не съм доволна е че в стаите нямаше на какво да си оставим мокрите дрехи, леглата бяха неудобни. В launge бара си поръчах топъл шоколад, който беше 5,90лв и беше студен и аз не го изпих, и си поръчах коктейл, който също беше скъп и ужасен, една малка вода беше 3лв и нямаше големи бутилки и исках да си изпия кафето в лоби бара и не ми дадоха и аз си закупих.
Обслужването е на много ниско ниво, а в комбинация с арогантното и неуважително отношение на персонала почивката може и да е чак толкова приятна. За спа центърът мога да кажа, че е изключително добър, но все пак служителите са едно от главните лица на хотела и помрачават иначе така приятната му атмосфера.
Не бих го посетил втори път...
Съотношение цена:качество е горе-долу ОК, но има основен проблем - в Лаундж бара се пуши. Пушат гостите на хотела, както и персоналът. За да стигнеш до детския кът се минава през въпросния лаундж бар. Нека да е ясно, че говорим за закрито помещение на ниво -1. При забележката ми към персонала отговорът бе, че това е по "нареждане на шефовете".

Друг основен минус е качеството на храната, което е посредствено, но предполагам ниската цена предполага и ниското качество.
Покажи още ревюта