Отзиви от клиенти за GreenLife Resort Bansko:
Всички оферти
Хотелът е много чист, персоналът любезен и усмихнат . Стаите са просторни! Може да се поработи малко повече върху основните меню в ресторанта и качеството на храната.
Хотелът е чист, приятен, храната е много вкусна и обилна. Персоналът е изключително любезен.
Спа центърът е малък и студен. Водата в басейна е не повече от 22 градуса.. Общите части на хотела /рецепция, лоби бар, ресторант/ също са студени.
Хотелът и ресторантът бяха безупречни, почистваха всеки ден, сменяха кърпи (без изискване да са на пода) и зареждаха консумативи всеки ден. От анимацията изобщо не останахме доволни. Аниматорите постоянно закъсняваха, не даваха еднозначна информация къде е срещата, на въжената градина се допускаха деца без предпазни средства, подаваше се заблуждаваща информация, имаха проблем и с правоговора - диалект, акцент, 3-то спрежение на глаголите. Бихме почивали отново в хотела, но с оферта без анимация.
Уникална почивка за цялото ни семейство. Хотелът беше на ниво, а организацията на лагера - перфектна
Скаутският лагер бе отлично организиран. Донесе много положителни емоции на децата, а аниматорите са чудесни. Поздравления за целия екип на хотела!
Страхотен хотел,обслужване,храна и всичко останало! Скаутският лагер е уникален, забавен и увлекателен за всички деца! Браво!Ще Ви посетим отново!
Базата е много хубава, уютна и всички от персонала са много вежливи и любезни! Спа-то е добре поддържано, водата в басейна беше към 27 градуса.
Локацията на хотела е много добра- понеже е точно до гората и има мн забавления на открито за деца на свеж въздух
Храната беше на много високо ниво и разнообразна- имахме включена изобилна закуска и вечеря с различни видове месо и безмесна кухня, имаше и десерти.
Останахме с много добро впечатление от цялостното обслужване и бихме се върнали отнво та
Водата във вътрешния басейн беше около 27 градуса. Храната беше разнообразна.
Един от най-хубавите хотели, които сме посещавали от този ранг в България! Много приятно сме изненадани и доволни от посещението си тук! Определено бихме се върнали отново, а защо не и всяка година!
Покажи още ревюта