Отзиви от клиенти за Хотелски комплекс Casa Karina:
Всички оферти
Ужасно обслужване, лоша храна и мръсни стаи. Не бих посетила хотела втори път.
Хотела е чист,персонала любезен,храната добра.
Единственото нещо ,което ще ме накара да не се върна е групите от роми /не съм расист,но на мен ми идва в повече./
Големи изисквания от клиентите,но само ограничения и забрани от страна на хотела.Студен басейн,неизправности в спа участъка,забрана за изнасяне на кафето извън ресторанта,който е закрит и няма позволен открит участък......Не бих го посетила пак!
Хубав хотел, хубава храна, перфектна спа зона и чист басейн! Любезен персонал, идеално място за почивка! Пак бихме го посетили!
Добър хотел. Отговори на очакванията ми. Храната беше хубава, басейна, сауната и парната баня също. Стаята не беше почистена много добре, затова давам 4 звезди.
Много приятен престой в хотела. Персонал и хигиена на ниво във всички части, храната - вкусна и разнообразна, СПА-центърът е поддържан и приятен.
Страхотно обслужване и храната беше много вкусна :) Леглото беше с матрак с пружини, които доста скърцаха и пукаха, което беше един от малкото минуси, но като цяло останахме много доволни от почивката :)
Обслужване на ниво, храната беше вкусна, басейна чист, стаята се почистваше всеки ден и се сменяха кърпите.С удоволствие ще дойдем отново!!!
Покажи още ревюта