Отзиви от клиенти за Хотелски комплекс Casa Karina:
Всички оферти
Останахме доволни от качеството на услугата. Храната е превъзходна, професионално приготвена и галантно поднесена. Стаите са спретнати и имаш всичко необходимо. Чек-ин и чек аут бяха бързи, всички служители са много любезни и отзивчиви.
Приятно и спокойно място с любезен и мил персонал. За съжаление при настаняването ни съобщиха, че басейнът е с ниска температура поради авария и до края на престоя ни не успяхме да се възползваме. Температурата на парната баня беше изключително висока и нямаше с какво да се полеем, а пък в сауната нямаше термометър. Стаята беше чиста и топла, но на тераста нямаше столове и маса, а за допълнително удобство бих препоръчала да се сложат нощни лампи до леглото. Храната беше УНИКАЛНО ВКУСНА!
Хотелът е много приятен, чист, с вкусна храна, любезен персонал. Водата в басейна е с добра температура, не е студена. Апартамент В61, в който бяхме настанени беше страхотен. Като препоръка бих добавила към кухненската част на апартамента да има минимална посуда.
Бяхме в хотела и останахме очаровани от всичко което предлагат !
Хотелът и обслужването от персонала бяха па много високо ниво. Препоръчвам!
Ivo 5
Много приятен и чист хотел, отлична кухня на закуска и вечеря. Любезен и отзивчив персонал
Много добър хотел,горещо препоръчвам.
Плюсове: Добра локация, прилична храна, персонала е вижлив и отзивчив, стаите и общите части са чисти.
Минуси: недостиг на места за паркиране, лоша организация по отношение на дистанция в ресторанта и липса на ясни правила като указателни табели за носене на маски и брой пътници в аснсьора, масите са наблъскани, а на блок масата няма дистанция и не се носят маски става голям струпване шанса да се зарази човек е много голям !
Mariya 4
Добро обслужване, разнообразна кухня, сравнително чисти общи части и стаи. Недостатък, е че беше малко студено навсякъде в хотела.
Покажи още ревюта