Отзиви от клиенти за Хотелски комплекс Casa Karina:
Всички оферти
5
Хотелът много ни хареса. Персоналът е внимателен и отзивчив, а храната беше в изобилие. Прекарахме страхотни два дни и мислим да повторим.
страхотен хотел, персонала е любезен, стаята в която ни настаниха бе'е голяма и просторна.
Като цяло сме доволни от отношението, само нямаше достатъчно места в ресторанта за всички. Но храната много вкусна.
Басейнът не беше толкова топъл, колкото очаквахме.
Стаята беше чиста, уютна, а леглото-удобно.
Благодаря :)
Не ходете в този хотел! Положението е трагично! Студени стаи, намачкани легла, студена вода в басейна, кофти отношение от камериерките- изпреварват те в асансьора те били с предимство! Следобедната закуска е отвратителна и в никакво количества и избор! За капак за вечеря чакаш в лобито да се освободи маса в ресторанта, защото по необясними причини хотелът е пълен! Тук са на принципа кой превари, той завари!
5
Страхотно място, много чисто и уютно. Персоналът е усмихнат и отзивчив. Храната беше в изобилие и много вкусна :)
За трети път посещавам хотела.Много добро обслужване и любезен персонал.Чисти стаи.Храната също е добра но ресторанта не е много голям.
Няма паркинг.
4
Хората които остават 5 звезди отзиви явно не знаят значението на all inclusive. Самото заглавие е грешка. Това е легло, закуска, обяд, сладки с кафе, вечеря и спа. Имайки предвид че постоянно си гледате часовника специално за вечерята. Ако е 21 и 31 ставате от all inclusive на съжалявам но ще трябва да си го платите.
Дъщеря ми едва ни си счупи главата около басейна, а дори не тичаше. Като изключим това хотелът е супер. Най вкусната кухня на която сме били. Отношението на персонала е отлично.
Посещаваме хотела вече няколко пъти.
Храната е вкусна,приветлив персонал.
Много съм доволен .Много мил персонал!Обслужването е на ниво
Покажи още ревюта